Crimă din gelozie. Mama unui copil de un an a fost omorâtă de soț
Embed:
Crimă din gelozie. Mama unui copil de un an a fost omorâtă de soț

O tânără de 18 ani din satul Recea, raionul Strășeni, a fost omorâtă de propriul soț. Potrivit poliției, agresorul a înjunghiat victima cu un cuțit, în regiunea gâtului, după care a încercat să se sinucidă.

Suspectul a fost reținut și și-a recunoscut vina. Cuplul are un copil de numai un an, care a rămas acum orfan de mamă.

"Eu m-am dus la dânsa și ea era deja moartă. Pînă am sunat la scoraia, până am sunat la poliție, pînă o venit scoraia, ea deamu... Eu am întrebat Pavlușa ce ai făcut, da el zice e moartă, omorâți-mă și pe mine", a spus mama victimei, Aurelia Barcari.

Crima a fost comisă aseară, în casa cuplului din satul Recea. Bărbatul a făcut o criză de gelozie, care a degenerat în violențe.

"Făptuitorul, un bărbat de 25 de ani, din motive de gelozie i-a aplicat victimei o lovitură penitrantă în regiunea gâtului cu un cuțit de bucătărie. Totodată, a avut și el o tentativă de suicid", a declarat ofițerul de presă, IP Strășeni, Victor Braghiș.

Apropiații suspectului sunt șocați de cele întâmplate și nu-și pot explica gestul tânărului.

"În școală a învățat bine. Tare o fost, mai scurt tare bun băiet, nici nu aveți idee. Tot satul știe că o fost bun", a menționat mama bănuitului, Angela Papanaga.

Rudele fetei ucise spun, însă, că certurile în familia lor erau frecvente.

"Spunea, mamică mă bate. Eu am să-l lepăd, eu am să divorțez cu un copil, nu am să mă pierd. Da eu zic rabdă puiule, știți cum mă rog, la fiecare familie e", a comentat mama victimei, Aurelia Barcari.

Astăzi, între rudele celor doi soți s-a iscat un scandal.

Tânărul bănuit că și-ar fi ucis soția a fost, anterior, condamnat pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat de omor, el riscă până la 20 de ani de închisoare. Cuplul are un copil, în vârstă de un an, care a rămas în grija unei bunici.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.