Crimă feroce la Corjeuți. Poliția cere ajutorul comunității pentru a-i găsi pe ucigași (IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)
Embed:
Crimă feroce la Corjeuți. Poliția cere ajutorul comunității pentru a-i găsi pe ucigași (IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL)

Poliția solicită ajutorul locuitorilor din Corjeuți, Briceni, în cazul bărbatului de 34 de ani împușcat duminică noaptea.
Oamenii legii au publicat imagini surprinse de o cameră de supraveghere, în care apar doi bărbați care merg pe strada unde locuia victima, la scurt timp de la producerea omorului și roagă localnicii să-i ajute să identifice indivizii.


În imaginile video publicate de poliție apar doi bărbați, unul dintre care ține în mână un obiect care seamănă cu o armă de vânătoare. Aceștia au fost surpinși de o cameră de supraveghere instalată într-o gospodărie de pe strada unde locuia și victima.

"Persoanele din imagini ar putea fi implicate sau ar putea deține informații cu referire la infracțiunea respectivă. Totodată, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost împușcat cu o armă de vânătoare. "

Potrivit primarului satului Corjeuți, Victor Andronic, victima vroia să-și cumpere o armă de vânătoare, iar vecinii cred că persoanele din imagini ar fi venit să-i vândă o armă.


"Stai tu acasă, să te cheme, tu adormeai și să te scoată din casă? În chiloți și în maică, și să te scoată și să te ucidă?"


"Versiuni se auzeau mai multe. Dumnealui poate vroia să procure o armă ceva sau să facă permis de armă. Dumnealui mai creștea câteva păsări, mai avea pe acolo și în ultimul timp s-au intensificat multe vulpi".

Mama victimei le-a spus anchetatorilor că ar fi auzit o împușcătură duminică în jurul orei 21.00.

"L-am găsit ucis săracul, în măicuță cum era și în sportivi și desculț."

Primarul satului susține că bărbatul nu avea conflicte.


"Era o persoană modestă, trăia foarte modest, un băiat simplu. Și practic nu am auzit niciodată în sat să aibă cu cineva conflicte. El creștea câteva porcine, eu nu știu cât acolo se permite în jurul casei, câte vreo 10 porcine."


Corpul neînsuflețit al victimei a fost depistat luni dimineața, de către o vecină. Acesta zăcea lângă fântâna din propria gospodărie, într-o baltă de sânge. Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor intenționat săvârșit cu deosebită cruzime.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.