CRIMĂ înfiorătoare în raionul Hâncești. Un bărbat de 68 de ani, OMORÂT în bătaie de propriul nepot
Embed:
CRIMĂ înfiorătoare în raionul Hâncești. Un bărbat de 68 de ani, OMORÂT în bătaie de propriul nepot

Crimă înfiorătoare în raionul Hâncești. Un bărbat de 68 de ani a fost găsit fără suflare în locuința unei rude după ce ar fi fost omorât în bătaie de propriul nepot. Tragedia s-a produs ieri dimineață în satul Anini.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta pledează nevinovat.

Potrivit poliției, de o lună victima locuia împreună cu nepotul său la o rudă, care a plecat peste hotare. După ce l-a bătut, tânărul l-a lăsat pe bunicul său să zacă în casă câteva ore. Dimineața, bănuitul a anunțat un vecin că bătrânul este mort, iar acesta a chemat poliția.

"Cu o seară înainte, iată aici, în față, la poartă eu m-am salutat cu el, el era tot vânăt. L-am întrebat ce s-a întâmplat și el a spus nu e nimic. La ora 06:30 eu am sunat și a ridicat nepotul și am întrebat: Ce-i la voi?, dar el a spus: Da ce-i la noi, badea Tolea îi mort. Eu am sunat la poliție", a spus vecinul victimei, Valentin Voloșciuc.

Vecinii mai spun că tânărul consuma băuturi alcoolice și îl bătea deseori pe bătrân. Mai mult, oamenii povestesc că acum o lună, bănuitul l-a înjunghiat pe fratele său.

"Domnul bătrân a venit să mă roagă să-l primesc la mine. Zice "hai te rog Iulia primește-mă căci o să mă ucidă nebunul cela". Când m-am dus el era bătut, avea un cap așa umflat, de la gură curgea sânge", a menționat vecina victimei, Iulia Volcovschi.

Bătrânul avea pe corp vânătăi și zgârieturi.

"În comiterea infracțiunii a fost reținut nepotul de 27 de ani. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii. Acesta riscă de la 12 până la 15 ani de închisoare", a precizat ofițerul de presă, Inspectoratul de Poliție Hâncești, Cristina Vicol.

Cauza decesului urmează să fie stabilită de medicii legiști.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.