Crimă îngrozitoare în raionul Căușeni. Un adolescent a fost ucis în bătăi de doi bărbați și aruncat într-o rîpă
Embed:
Crimă îngrozitoare în raionul Căușeni. Un adolescent a fost ucis în bătăi de doi bărbați și aruncat într-o rîpă

Crimă odioasă în raionul Căușeni. Un adolescent de 16 ani a fost găsit fără suflare într-o râpă de lângă satul Cârnățenii Noi. Potrivit poliției, băiatul ar fi fost ucis la beție de doi bărbați, în timp ce se îndreptau spre o stână. Aceștia ar fi consumat alcool, iar după o ceartă, cei doi l-au bătut cu pumnii, picioarele și cu o bâtă. După ce au văzut că băiatul nu dă semne de viață, l-au aruncat într-o râpă plină cu stuf și și-au continuat drumul.

Corpul neînsuflețit al băiatului, care este originar din orașul Căinari, a fost găsit ieri, după ce mama acestuia a anunțat poliția că fiul ei a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Femeia afirmă că unul dintre suspecți ar fi chiar o rudă de-a lor.

"A zis că lasă-l să meargă Ruslan să îi dau o conservă și niște cârnaț. S-a dus. Când m-am uita ora două și nu mai vine. Am așteptat, am așteptat. Când a doua zi a venit celălalt ți îl în întreb unde e Ruslan. Și el nu știu că l-am trimis acasă. Și mai mult nu a spus nimic. Pe urmă eu am sunat la poliție. "

Asistentul social din localitate spune că adolescentul a fost reintegrat de curând în familia biologică.

"Studiind mai bine dosarul copilului am înțeles faptul că mama nu își îndeplinea obligațiunile de părinte. La fel mama consuma băuturi alcoolice și bunica avea grijă de el și iată de aceea copilul a fost luat la internat. Anul acesta a atins vârsta de 16 ani și în legătură cu pandemia pe care o avem acum copilul a fost integrat în familia biologică."

Vecinii spun că sunt șocați de cele întâmplate.

"Băiatul îl chemam îl hrăneam. Îs săraci. Dumneavoastră nu avea să vă fie milă să îl hrăniți, să îi dați o bucățică de pâine , o mâncărică fierbinte. Foarte șocați suntem. Nu ne puteam reveni.

"Familia nu e bună. Mama bea, da el umbla toată ziua. Ea nu avea grijă de dânsul. El era bolnăjior. El îi din copilărie născut cu inima bolnav . Mă rog el nu îi ca toți copii. el era cuminte, liniștit el nu sărea la nimeni, nu se bătea. "

Oamenii care locuiesc în apropiere de stâna din satul Cîrnățenii Noi afirmă că unul dintre suspecți ar fi consumat des băuturi alcoolice.

"Băitanul acesta e din Căinari , dar mulți ani a lucrat aici ca ajutor de cioban. El cinstea tare. E dintr-o familie mai mai … El cât o lucrat aici el fără cinste nu sta. Treaz nu aș spune că l-am văzut. Doamne ferește. Beau câte un stacan de vin și nu își dau seama ce fac."

" Eu cred că un om cu mintea trează așa ceva nu poate să facă. Chiar cât de rău nu ar fi. "

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor intenționat.

" Persoanele de 21 și 35 de ani au fost reținute pentru 72 de ore. Au declarant că cearta a pornit în urma unui conflict. Din declarațiile ultimilor s-a stabilit că a început o ceartă unde s-au numit cu cuvinte necenzurate."

Cei doi suspecți și-au recunoscut vina. Aceștia riscă până la 25 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.