Crimă îngrozitoare la Solonceni. O femeie, găsită fără suflare după ce a fost bătută de propriul fiu
Embed:
Crimă îngrozitoare la Solonceni. O femeie, găsită fără suflare după ce a fost bătută de propriul fiu

Crimă îngrozitoare în localitatea Solonceni, raionul Rezina. O femeie în vârstă de 64 de ani a fost ucisă în bătaie, iar principalul suspect este chiar fiul acesteia. Potrivit poliției, cei doi s-au luat la ceartă din cauza concubinului femeii. Bănuitul a fost încătușat și condus la Inspectoratul de Poliție Rezina, unde și-a recunoscut vina.

La o zi după ce ar fi comis crima, bărbatul și-a sunat sora și i-a spus că mama lor nu mai este în viață, iar aceasta a alertat imediat poliția. Vecinii femeii sunt îngroziți de cele întâmplate.

"Se băteau, se certau. – Consumau și alcool? – Da. Spune lumea că ea era servită când s-a întâmplat totul. O obijduia, ea a stat la mine vreo 3 zile. El avea niște pumni, era om voinic pentru că a stat atâta timp în închisoare, el avea putere."

Efrosinia Ursachi spune că bărbatul era calm în timpul reținerii.

"El era așa era liniștit, fără nicio grijă. După care a pus singur mâinile așa, i-au pus cătușele. – El vroia să fugă? – Da, el a vrut să fugă, să se ducă."

Oamenii din sat afirmă că suspectul consuma deseori alcool și devenea agresiv.

"Am rămas și noi șocați de acest lucru, de ce s-a întâmplat. Noi nici nu știam, pe mine aseară m-a sunat o vecină și mi-a spus că au ucis-o, dar cum și ce s-a întâmplat. "

"Mama lui a ieșit la pensie deja, dar feciorul a venit nu demult de la pușcărie. - O bătea feciorul? - Da, când consuma alcool. Noi nu ne-am așteptat. Ea încă are și o fată încă mai mică în Soroca și el a sunat-o și i-a zis „Pe mama ta am ucis-o” .

"El vârcolindu-se prin ogradă le spune „Hai luați-mă mai repede ce așteptați?” El mai mult a stat în pușcărie decât la libertate. "

Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție Rezina, cei doi s-au luat la ceartă din cauză că suspectul nu era de acord cu relația pe care o avea mama sa cu un bărbat. Oamenii legii l-au găsit pe bănuit acasă la niște prieteni, la scurt timp după ce a fost descoperită crima. Acesta colaborează cu ancheta.

"Motivul certei din spusele lui ar fi că i-au apărut sentimente de gelozie față de comportamentul mamei care și-a găsit un concubin, deoarece tata este decedat și asta a fost și motivul care l-a determinat să aplice mai multe lovituri doamnei."

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul din Orhei. Pentru fapta comisă, acesta riscă până la 15 ani de pușcărie. El a fost judecat anterior pentru jaf și huliganism.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.