Crimă la beție. O femeie din Cimișlia a fost snopită în bătaie de concubin
Embed:
Crimă la beție. O femeie din Cimișlia a fost snopită în bătaie de concubin

O femeie de 33 de ani din satul Porumbrei, raionul Cimișlia, a fost omorâtă în bătaie după o ceartă iscată la beție. Potrivit poliției, făptașul ar fi concubinul victimei, care locuia împreună cu ea de doi ani. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii și este cercetat penal.

Suspectul le-a povestit oamenilor legii că sâmbătă seara a consumat băuturi alcoolice împreună cu concubina sa, iar la un moment dat, între ei s-a iscat o ceartă. Acesta a recunoscut că a lovit-o pe femeie
cu picioarele în piept, după care i-a dat câteva palme peste față. Bărbatul spune că după ce a bătut-o, femeia s-a culcat și a decedat în somn. Cadavrul victimei a fost trimis la expertiza medico-legală, care a arătat că aceasta a decedat din cauza unui traumatism toraco-abdominal de tip închis. Potrivit polițiștilor, nu este pentru prima dată când suspectul și-a bătut concubina. Anterior, el a fost amendat de două ori pentru violență în familie. Primarul satului Porumbrei afirmă că bărbatul avea interdicția de a se apropia de victimă.

"Anterior au mai avut probleme de genul dat, se mai băteau. Doamna era agresată. A avut interdicție, dar din motiv că doamna nu pleca la dânsa în sat, motivând că casa ei a ars și părinții sunt peste hotare, ea stătea tot aici.”

Femeia a lăsat în urmă un copil minor.

"Pare-mi-se are 12 ani. Dar copilul nu locuia cu ei. Locuia cu părinții femeii peste hotare. "

Potrivit legii, violența în familie soldată cu decesul unei persoane se pedepsește cu închisoare de la 12 la 15 ani de pușcărie.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.