CRIMĂ ODIOASĂ într-un sector din Capitală. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șapte, după ce și-a omorât concubina
Embed:
CRIMĂ ODIOASĂ într-un sector din Capitală. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șapte, după ce și-a omorât concubina

Un bărbat din Capitală s-ar fi aruncat de la etajul șapte al blocului în care locuia, după ce și-ar fi ucis concubina. Tragedia s-a produs, la prânz, în cartierul Telecentru.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, ar fi fost tăiată la gât. Ea a fost găsită de polițiști fără suflare în apartamentul său. Victima avea un bebeluș de doar 20 de zile.

Vecinii cuplului au descoperit cadavrul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, în curtea blocului și au alertat imediat poliția. Când au intrat în apartamentul în care acesta locuia împreună cu iubita sa, oamenii legii au descoperit în hol trupul neînsuflețit al femeii, iar în una dintre camere - bebelușul care, din fericire, era în viață.

Blocul în care locuiau concubinii este unul nou, așa că locatarii spun că nu-și cunosc prea bine vecinii. Totuși, unii oameni afirmă că, înainte de tragedie, ar fi auzit certuri în apartamentul celor doi. 

Copilul de doar 20 de zile a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală, iar, potrivit medicilor, viața lui este în afara oricărui pericol. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.