Crimă odioasă la beție! Un individ, originar din raionul Ștefan Vodă, și-ar fi omorât în bătaie amicul de pahar
Embed:
Crimă odioasă la beție! Un individ, originar din raionul Ștefan Vodă, și-ar fi omorât în bătaie amicul de pahar

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din raionul Ștefan Vodă, riscă să petreacă cel puțin 10 ani după gratii pentru că și-ar fi omorât în bătaie amicul de pahar. Potrivit poliției, crima s-a produs în data de 19 noiembrie în sectorul Râșcani al Capitalei. Bărbatul și-a recunoscut vina și a povestit că în timp ce consumau alcool cu amicul și prietena lui, între bărbați s-ar fi iscat un conflict din cauza geloziei.


„Am servit toți trei normal, eu mă duc la toaletă și când mă uit el a început să o bâjbâie. L-am bătut de vreo două ori și el o spus că „mă duc după ghitară” și o ieșit și s-o dus. ”


Potrivit poliției, cadavrul bărbatului de 44 de ani a fost găsit lângă calea ferată din apropierea străzii Luncii din sectorul Râșcani al Capitalei. La examinarea cadavrului de către medicul legist, în regiunea cutiei toracice și a feței au fost depistate mai multe urme de lovituri , care au provocat decesul victimei. Agresorul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor. Dacă i se va demonstra vinovăția acesta riscă între 10 și 15 ani de închisoare. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost anterior judecat pentru mai multe infracțiuni.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.