Crimă săvârșită cu deosebită cruzime în orașul Sângerei. Doi soți au fost omorâți în bătaie de fiul lor
Embed:
Crimă săvârșită cu deosebită cruzime în orașul Sângerei. Doi soți au fost omorâți în bătaie de fiul lor

Crimă săvârșită cu deosebită cruzime în orașul Sângerei. Doi soți pensionari au fost omorâți în bătaie chiar de fiul lor mai mic. Scena de groază s-a întâmplat noaptea trecută. Dimineața, un alt fiu al victimelor a descoperit corpurile pline de răni și vânătăi și a anunțat poliția. Făptașul a fost reținut și își recunoaște vina. Urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Cei doi soți, în vârstă de 78 și, respectiv, 79 de ani, au fost găsiți morți într-o cameră cu pereții stropiți de sânge.

Fiul mai mare al cuplului, care locuiește în apropiere, spune că nu a auzit zgomot sau strigăte în noaptea crimei. El a venit dimineață să-și viziteze părinții, dar a găsit lacăt pe ușă, ceea ce l-a și alarmat.

Bărbatul a anunțat poliția și le-a spus oamenilor legii că îl bănuiește de săvârșirea crimei pe fratele său, în vârstă de 48 de ani.

Potrivit rudelor, acesta era deseori agresiv cu părinții și chiar îi amenințase cu moartea.

Presupusul asasin a fost găsit de poliție într-un parc din Sângerei Era înarmat cu un cuțit și a avut un comportament agresiv la vederea poliției.

În timpul reținerii, individul a rănit un polițist cu cuțitul. Oamenii legii au fost nevoiți să folosească spray-ul lacrimogen. 

Asupra suspectului au fost găsite cartușe și echivalentul a peste 20 de mii de euro, în diferite valute. Rudele spun că banii au fost sustrași de la părinți și consideră că anume acesta ar fi fost motivul crimei.

Suspectul riscă detenție pe viață dacă se va constata că nu are probleme de sănătate mintală.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.