Crimă și suicid la Hâncești. Un tânăr și-a împușcat iubita, după care și-a pus capăt zilelor cu aceeași armă
Embed:
Crimă și suicid la Hâncești. Un tânăr și-a împușcat iubita, după care și-a pus capăt zilelor cu aceeași armă

Un caz cutremurător s-a întâmplat în raionul Hâncești. Un bărbat de 28 de ani și-a împușcat viitoarea soție, apoi s-a sinucis. El a venit să-și viziteze iubita care locuia cu tatăl ei, dar între cei doi bărbați s-a iscat un conflict. Potrivit poliției, tatăl fetei a reușit să fugă din casă, după ce tânărul i-ar fi amenințat cu moartea. Bărbatul, de 53 de ani, a chemat poliția și a povestit că a auzit mai multe împușcături atunci când a ieșit din locuință.


Localnicii din satul Fundul Galbenei, raionul Hîncești, sunt șocați de cele întâmplate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

"Eu am venit aseară chiar târziu acasă, dar nu am auzit nimic. Chiar nici nu am atras atenția ca să zic că ceva e suspect, că nu e o familie conflictuală care să facă gălăgie sau să se certe. Nimeni nu s-a așteptat șa așa ceva. E șocant, îs tineri... "

" Ea este o fată tare cuminte, și părinții tot. Eu am trăit foarte bine cu familia asta. Eu am aflat acum și sunt foarte șocată, o fată tare cuminte.

Vecinii povestesc doar de bine despre părinții tinerei ucise. Tatăl ei era șofer de taxi, iar mama a plecat la muncă peste hotare, să-și ajute cu bani fiica, inclusiv pentru nuntă.

" Îi cunoaștem, foarte buni oameni. Și fata, și părinții ei. Ei nu trăiau aici, veneau împreună, câteodată în vizită. N-am auzit nicio împușcătură nimic, chiar dacă locuim aici peste gard, dimineața pe la 06:00 am văzut că era poliție multă la poartă. Bună familie, nu i-am auzit niciodată să se certe."

"Nu ne vine să credem așa ceva, e așa o fetiță cuminte. Nu știm ce s-a întâmplat între ei. El nu-i de la noi din sat, dar de ce și cum așa a făcut, fetița era deșteaptă, o învățat de medic. Mama ei lucrează peste hotare ca să o ajute să termine studiile."

Ana Fantaziu avea 23 de ani și lucra asistentă medicală la Spitalul ”Sfânta Treime” din Capitală. Colegele ei spun că logodnicul care a împușcat-o a cerut-o în căsătorie în luna august, era gelos, dar tânăra nu s-a plâns niciodată că ar fi agresat-o și că nimic nu prevestea o tragedie.

” Era în relații foarte bune. Noi am fost săptămâna trecută la o colegă de serviciu la nuntă. A fost o relație frumoasă. Au fost la odihnă în România. Acolo a cerut-o frumos de mireasă. La nuntă, ea a prins buchetul. Niciodată nu ne-am gândit. Era veselă mereu. Poate că s-au certat, dar față de noi, niciodată.”

”Era o relație frumoasă. Da, era gelos bărbatul ei. Asta am discutat. O relație ca dintre doi tineri. Nu s-a plâns niciodată că nu-i merge ceva. O fetiță extraordinară, inteligentă, deșteaptă, frumoasă. Dorea să-și facă o carieră în medicină. Vroia tare mult să fie doctoriță. Ea așa tare își iubea lucrul.”

Oamenii legii cercetează cazul.

"Pe acest caz a fost deschisă o anchetă și deja este în vizorul procuraturii, care urmează să stabilească circumstanțele. Acum alte detalii nu putem da, bărbatul trebuie să fie audiat, dar e în stare de șoc."

Potrivit poliției, crima și suicidul au fost comise cu o armă de vânătoare, pe care bărbatul o deținea legal.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.