Crimă terifiantă în satul Covurlui. Un bărbat și-a omorât soția, după care s-a sinucis
Embed:
Crimă terifiantă în satul Covurlui. Un bărbat și-a omorât soția, după care s-a sinucis

Și-a înjunghiat concubina, i-a dat foc, după care și-a pus capăt zilelor. Este crima terifiantă săvârșită de un bărbat din satul Covurlui, raionul Leova. Cuplul a lăsat în urmă trei băieți de 5, 14 și 18 ani. Potrivit poliției, scenele de groază s-au petrecut chiar sub ochii mezinului familiei. Tragedia a șocat un sat întreg. 

Tragedia a avut loc în această cameră de doar doi metri pătrați. Bărbatul și-a ucis concubina, după care a stropit totul cu benzină, a aruncat un chibrit și ulterior s-a sinucis. Toate aceste scene dramatice ar fi fost privite de copilul lor de patru ani. Deocamdată nu este clar de ce flăcările nu s-au extins în toată casa.

De frică, copilul a fugit la o vecină în vârstă de 80 de ani unde a și înnoptat, însă nu i-a povestit despre cele întâmplate. A doua zi dimineața, băiatul s-a întors acasă și i-a așteptat pe frații săi mai mari lângă corpurile neînsuflețite ale părinților săi.

Tânărul de 18 ani mai afirmă că, ieri, bărbatul i-a alungat de acasă pe el și pe fratele său de 14 ani.

Potrivit poliției, anul trecut, bărbatul a mai avut o tentativă de suicid. 

"De regulă, el era agresiv prin comportamentul său, dar doamna nu se adresa poliției. De fiecare dată când consumau alcool apăreau probleme în familie, adică violență", a spus șeful IGP Leova, Andrei Sârbu.

Sătenii spun că individul își amenința deseori concubina și rudele. 

Potrivit oamenilor legii, pe parcursul anului trecut, în țară s-au înregistrat 2655 de cazuri de violență în familie. Numărul acestora este însă mult mai mare, întrucât puține dintre victime ajung să reclame abuzurile la poliție. Tot anul trecut, 30 de persoane au fost omorâte de concubini sau soți.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.