Cruzime greu de imaginat. O femeie din satul Bolboci a murit după ce a fost bătută cu bestialitate
Embed:
Cruzime greu de imaginat. O femeie din satul Bolboci a murit după ce a fost bătută cu bestialitate

Caz de o cruzime rară în localitatea Bolboci din raionul Soroca. O femeie în vârstă de 75 de ani a fost maltratată până la moarte în propria locuință, iar soțul ei de 76 de ani a supraviețuit după ce a fost bătut și el cu bestialitate. Nu se știe încă cine a comis crima înfiorătoare.

Pensionarii au fost găsiți legați în această dimineață de o vecină. Femeia s-a îngrijorat după ce și-a dat seama că bătrânii nu au dat niciun semn de viață de două zile, așa că a decis să-i viziteze. Când a intrat în casă, a rămas îngrozită de ce a văzut.

Bărbatul în vârstă de 76 de ani a stat legat alături de corpul neînsuflețit al soției sale timp de două zile. El era plin de vânătăi și a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General al Poliției, medicii legiști au identificat pe corpul femeii în vârstă de 75 de ani multiple urme de violență.

Până la această oră, oamenii legii nu au identificat niciun suspect și nu pot spune dacă făptașii au furat ceva din gospodăria celor doi soți. Grupele operative se află în prezent la locul crimei, pentru a efectua cercetări.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.