Cu un milionar mai mult în Moldova. Un bărbat din Telenești a câștigat cu biletul "Bingo Loto" peste un milion de lei
Embed:
Cu un milionar mai mult în Moldova. Un bărbat din Telenești a câștigat cu biletul "Bingo Loto" peste un milion de lei

Un nou milionar a urcat aseară pe scena show-ului Loteriei Naționale. Gheorghe Berzedean din satul Bănești, Telenești, a câștigat un milion și jumătate de lei, premiul de TOP din biletul ”Bingo Loto”. La aceeași emisiune, jucătorii au câștigat în total o sumă colosală de 2 582 000 de lei.

Principalul premiu, o mașină nou-nouță, i-a revenit unei femei din satul Izbiște, Criuleni. Zinaida Surucean a învins la proba "La un pas de noroc".

"Of, mă dă în călduri, am foarte mari emoții. Nici nu m-am gândit să câștig mașina. Toată lumea să cumpere, să joace! căci totul este real."

La "Seifuri'", participanții s-au ales în total cu 180 000 de lei. Valeriu Iostin din Medeleni, Ungheni, a câștigat 65 000 lei. Câștigătoarea jocului, Maria Gangan din Cimișlia, s-a îmbogățit cu 115 000 lei.

" Este o sumă mare pentru familia noastră. O să fie de folos pentru visul nostru. Vrem să construim o casă, pentru că locuim la apartament. Eu am crezut că o să ajung aici, pentru că foarte multe bilete am cumpărat"

În finala ”MegaJackpotului” a ajuns o studentă din satul Malcoci, Ialoveni. Valeria Cotun are 19 ani, învață la Academia de Studii Economie și a câștigat 400 000 de lei.

Finalista va cheltui banii pe călătorii.

"Jocul a fost destul de palpitant, emoționant, cu mici cireșele care te făceau să tremuri și-ți dădeau fiori, însă iată că am ajuns unde am vrut. Am să am posibilitatea să plec acolo unde vreau: Maldive, Dubai, peste tot!"

Ceilalți participanți s-au ales cu premii garantate, a câte 10 000 de lei, un bilet de loterie și vouchere în sumă de 1 000 de lei pentru pariuri sportive și bilete electronice pe site-ul www.7777.md.
La următoarele ediții pot participa toți deținătorii de bilete. Condiția este să înregistreze biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777. Cu cât mai multe bilete, cu atât mai mari sunt șansele de a primi invitația la emisiune.
Priviți show-ul TV ”Loteria Națională” la PRIME, în fiecare duminică, la ora 19:00 și în reluare luni, la orele 19:00 și 24:00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.