Dădaca din Israel care a ASFIXIAT-O pe fetița unei familii de moldoveni, găsită VINOVATĂ
Embed:
Dădaca din Israel care a ASFIXIAT-O pe fetița unei familii de moldoveni, găsită VINOVATĂ

Dădaca de la creșa din Israel, care ar fi ucis-o pe fetița unei familii de moldoveni, a fost găsită vinovată pentru comiterea crimei. Potrivit presei din Israel, femeia mai este condamnată pentru maltratarea a încă nouă copii. Judecătorii din orașul israelian Lod încă nu au decis câți ani de detenție să-i dea Inei Skibenko, originară din Ucraina. 

Procurorii cer ca aceasta să fie condamnată la cel puțin zece ani de închisoare. Yasmina Vinta de doar un an și două luni a murit la creșă, în vara anului 2018. Pentru că medicii nu au observat urme de violență pe corpul bebelușului, poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă. În timpul perchezițiilor de la grădiniță a fost descoperită o cameră video care a surprins momentul crimei. 

Polițiștii au rămas fără cuvinte când au văzut cum Ina Skibenko i-a târât de mâini pe Yasmin și pe un alt bebeluș, i-a aruncat pe o saltea, apoi i-a acoperit cu o pătură.

Ulterior, s-a așezat peste ei ca pe un fotoliu și se uita în telefon. În consecință, fetița s-a asfixiat. Femeia și-a recunoscut vina.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.