Daruri de Crăciun. Copiii din localitatea Grozești au primit cadouri de la Pavel Filip
Embed:
Daruri de Crăciun. Copiii din localitatea Grozești au primit cadouri de la Pavel Filip

Moș Crăciun a adus daruri pentru peste o sută de copii din satul Grozești, raionul Nisporeni, din partea premierului Pavel Filip. Moșul a venit însoțit de mai mulți polițiști, care i-au felicitat pe micuți și le-au vorbit despre câteva reguli de securitate, pe care trebuie să le respecte, mai ales, în perioada vacanței.  

Premierul Pavel Filip a felicitat copiii din Grozești cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, prin intermediul lui Moș Crăciun.

Moșul a adus nu doar daruri, dar și câțiva polițiști, care le-au ținut copiilor o lecție utilă despre ce trebuie să facă în cazul în care sunt agresați în stradă.

"Prin contactul cu ei încercăm să creăm acel contact pozitiv ca să nu le fie frică să apeleze la poliție, să ceară ajutor", a spus specialistul, IGP, Daniel Mazepa.

Picii recunosc că mai calcă strâmb și spun că vor ține cont de sfaturile polițiștilor.

Autoritățile locale au apreciat gestul polițiștilor și al premierului.

"Astăzi pe lângă distracție au făcut și o măsură educativă, ordinea publică și de drept este prezentă în țara noastră și copiii trebuie să simtă acest lucru anume prin mesajul polițiștilor", a declarat primarul satului Grozești, Nisporeni, Silvia Crîșmaru.

În perioada sărbătorilor de iarnă, polițiștii au vizitat mai multe localități din țară, unde le-au ținut copiilor lecții și le-au împărțit daruri, în cadrul acțiunei Caravana de Crăciun, organizată de Guvern.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.