Daruri pentru nou-născuți. Maternitatea din Edineț a primit lucruri utile din partea Fundației EDELWEISS, în cadrul campaniei O nouă viață
Embed:
Daruri pentru nou-născuți. Maternitatea din Edineț a primit lucruri utile din partea Fundației EDELWEISS, în cadrul campaniei O nouă viață

Jucării, scutece, plapume. Acestea dar și multe alte daruri au ajuns astăzi la meternitatea din Edineț. Surprizele au fost oferite de reprezentanții Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, în cadrul campaniei O nouă viață. Mamele spun că știu despre acest proiect și așteaptă cu nerăbdare să beneficieze de acest ajutor. 

Cristina Sugac a născut ieri un băiețel perfect sănătos. Astăzi, femeia a fost vizitată de soțul ei care a venit să-și vadă pentru prima dată copilul. Emoționat, bărbatul i-a adus în dar un buchet de flori. Iar Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss i-a surprins cu un cadou extrem de util.

"Chiar din primele zile, este totul necesar. Prețurile acum sunt foarte bune și mușcă, așa că o să prindă bine", a zis mama, Cristina Sugac.

Mamele care știu despre acest proiect așteaptă cu nerăbdare darurile. 

"Spitalul nostru a oferit sute de cutii utile pentru mămici. Toate mamele cunosc deja despre acest proiect și doresc să vină la noi la spital. Ele așteaptă cadouri", a spus asistenta medicală, Margareta Gonciar.

"Sunt familii tinere, iar aceste cadouri îi vor ajuta să economisească măcar puțin. Fundația Edelweiss are o reputație foarte bună aici. Reprezentanții acesteia au amenajat anterior și un teren de joacă, iar copiii le sunt recunoscători pentru acest gest. Și cred că este un exemplu bun pentru ceilalți", a menționat consilierul local Edineț, Igor Nepeivoda.

În Edineț campania O nouă viață a început în luna aprilie. De atunci, peste 600 de mame au primit cadouri.

"Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss este mereu alături de oameni prin proiectele de suflet pe care le desfășoară. Ne bucurăm că putem fi alături de familii în așa momente importante din viața lor", a precizat manager de proiect Fundația Edelweiss, Dorina Postu.

Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss a distribuit până acum peste zece mii de cutii cu daruri pentru nou-născuți.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.