De la actorie, în politică! Actorul de comedie Vladimir Zelenski se numără printre favoriții cursei prezindențiale din Ucraina de anul viitor
Embed:
De la actorie, în politică! Actorul de comedie Vladimir Zelenski se numără printre favoriții cursei prezindențiale din Ucraina de anul viitor

Actorul de comedie din Ucraina, Vladimir Zelenski, se numără printre favoriții cursei prezindențiale de anul viitor. Artistul a apărut în sondajele despre preferințele electorale ale ucrainenilor după ce a interpretat, în filmul Sllujitorul poporului rolul unui profesor care a fost ales președinte președinte al Ucrainei, în semn de protest.

Potrivit celor mai recente sondaje, comediantul Zelenski ar câștiga alegerille prezidențiale dacă ar ajunge în al doilea tur cu fostul premier ucrainean Iulia Timoșenko.

Așa se deplasează la serviciu, în prima zi de mandat prezidențial, profesorul  Vasilii Goloborodiko, al cărui rol în filmul Slujitorul Poporului este interpretat de Zelenski. Comedia Slujitorul poporului redă istoria unui pedagog, ales președinte al Ucrainei, după ce pe internet a apărut un video filmat de elevii săi, în care dascălul critică dur politicienii ucraineni. 

Dar socoteala de acasă a lui Goloborodko nu s-a potrivit cu de la Președinție. În primele luni de mandat, noul președinte începe să înțeleagă cât de numeroase sunt problemele țării și cât de mare e corupția în societatea ucraineană.

Filmul, în care Zelenskii joacă rolul principal, a avut mare succes în Ucraina, ceea ce i-a deteriminat pe producători să mai lanseze încă un episod, iar acum se filmează Slujitorul Poporului -3, dar nu se cunoaște deocamdată dacă acesta va apărea pe micile ecrane înainte sau după alegerile prezidențiale din primăvară.

Între timp, actorul Vladimir Zelenski valorifică în shoe-urile de comedie speculații electorale care îl vizează, dar a confirmat că nu intenționează să se înscrie în cursă. 

Totuși, în ultima perioadă, Zelenski a făcut mai multe comentarii cu privire la situația politică din țară. În această săptămână, actorul a comentat decretarea stării de război în 10 regiuni ale Ucrainei și reținerea de către ruși a celor 24 de militari ucraineni. 

Anterior, în presa ucraineană s-a speculat că la alegerile prezidențiale de anul viitor va candida și solistul trupei rock Okean Elzy, Sveatoslav Vacarciuc.

Artistul, cunoscut pentru piesele sale patriotice, nu a confirmat că ar avea o astfel de intenție.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.