Descoperire macabră la Edineț. Cadavrul unui bărbat, dispărut acum trei ani, a fost găsit într-o gospodărie dintr-o localitate
Embed:
Descoperire macabră la Edineț. Cadavrul unui bărbat, dispărut acum trei ani, a fost găsit într-o gospodărie dintr-o localitate

Caz strigător la cer în satul Lopatnic, raionul Edineț! Cadavrul unui bărbat de 46 de ani, dispărut acum trei ani, a fost găsit într-o gospodărie din localitate. Potrivit poliției, victima ar fi fost ucisă de fiul concubinei sale. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, făptașul, în vârstă de 25 de ani, și mama acestuia ar fi îngropat victima într-o anexă a casei. Suspectul și-a recunoscut parțial vina și a fost reținut pentru 72 de ore, iar femeia este cercetată în  libertate. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional. 

Cadavrul bărbatului a fost găsit acum câteva zile în curtea casei unde locuiesc fiii mai mari ai concubinei victimei. În urma investigațiilor, poliția a stabilit că, acum trei ani, bărbatul și concubina sa s-ar fi certat și bătut. Femeia și-a sunat fiul pentru a o ajuta să aplaneze conflictul, doar că tânărul l-a lovit mortal pe bărbat în cap. Ulterior, cei doi au pus cadavrul într-un cărucior și l-au dus în ograda casei agresorului.

Fratele mai mare a suspectului, care locuiește în aceeași casă, spune că nu știe nimic despre crimă.


" Era într-o pătură învelit, cu sîrmă de lumină legat. Nu se veda, la picioare și în cap a avut o pungă de plastic legată. Unde ținea părinții ei caii, acolo au făcut groapă. Trei ani au mers peste el și luau lemne de foc. "


Mătușa și unchiul victimei spun că și-au căutat ruda în străinătate, după ce concubina bărbatului le-ar fi spus că acesta a plecat peste hotare.


" El mamă avea prin Kurgan și noi am dat acolo. Am scris și a trecut mai mult de jumătate de an și ne-a venit răspuns că pe acolo, În Rusia, nu a fost. "


Mătușa victimei povestește că bărbatul a trăit în concubinaj 20 de ani și are împreună cu mama agresorului un băiat de 18 ani. Femeia mai are doi fii mai mari, dintr-o altă căsătorie.


" El întotdeauna pe noi ne suna. Ne spunea că nu pot să mă întâlnesc cu voi, am așa o soție care nu-mi dă voie să vorbesc cu voi, noi eram unicele rude. "


Fratele agresorului spune că bărbatul se certa des cu mama lor și avea un comportament violent.


" O găsit-o pe mămica vânătă, strangulată. Eu am rămas fără tată de mic, la un moment dat eu puteam să rămân și fără mamă și nu numai eu. Mai ales de mine și de frate, foarte mult și-a bătut joc. Foarte, foarte și tare. "


În schimb, oamenii spun că victima era un bărbat pașnic.


" Tare cuminte băiat. Tare cuminte. La noi în sat niciodată nu au fost așa probleme, și acum, un bărbat așa voinic, mare, unicitojit."


" Ferească Dumnezeu. Noi credeam, poate și-a găsit altă soție, dă mă rog, își așează viața, băiatul tânăr."


" A fost băiat liniștit. În familie sunt neajunsuri. A fost băiat muncitor. Suntem șocați. Cum poți să faci așa prostii. Nu se încape. "

Oamenii legii au deschis un dosar penal.


" Presupusul infractor este reținut pe un termen de 72 de ore. Suspectul infracțiunii riscă închisoare de la 15 la 20 de ani."


Mama agresorului este cercetată în libertate.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.