Detalii noi în cazul crimei de la Negureni: Principalul suspect în cazul uciderii tânărului se declară nevinovat
Embed:
Detalii noi în cazul crimei de la Negureni: Principalul suspect în cazul uciderii tânărului se declară nevinovat

Principalul suspect în cazul uciderii tânărului de 28 de ani din localitatea Negureni, raionul Telenești, se declară nevinovat. Bănuitul care este de aceeași vârstă cu victima se află acum la Inspectoratul de Poliție Telenești, iar procurorii spun că vor cere 30 de zile de arest preventiv pentru acesta. Arma folosită la comiterea infracțiunii nu a fost încă găsită. 

"Pe numele acestuia a fost înaintat demers în Instanța de judecată prin care procurorul solicită aplicarea măsurii preventive pe un termen de 30 de zile. În continuare vor fi efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cazului, inclusiv motivul comiterii infracțiunii cât și alte probe care confirmă sau infirmă implicarea persoanei respective în comiterea infracțiunii", a spus procurorul Mihai Chipăruș.

Primarul localității Negureni susține că uciderea tânărului de 28 de ani a cutremurat tot satul.

"Un băiat tânăr, sportiv, juca fotbal pentru echipa din Negureni. Niște oameni gospodari, aveau pământ aparte, lucrau cotele. Nu s-a auzit nimic de ei. Foarte mare tragedie pentru ei și pentru satul Negureni. Era vorba să se căsătorească, dar se vede că așa i-a fost dat de la Dumnezeu, să-l împuște un nebun", a zis primarul satului Negureni, Grigore Munteanu.

Echipa noastră nu i-a găsit astăzi acasă pe părinții tânărului decedat. Mătușa victimei a declarat că aceștia sunt plecați la cumpărături pentru înmormântare. La Inspectoratul de Poliție Telenești, unde este reținut suspectul, l-am surprins pe fratele bănuitului, dar acesta a refuzat să discute cu presa.

Bănuitul a fost reținut ieri pentru 72 de ore. Măsura preventivă expiră duminică la ora 6 și 50 de minute. Dacă până atunci procuratura nu va acumula suficiente probe privind implicarea suspectului în omor, atunci el va fi cercetat în stare de libertate.

CITEȘTE ȘI: Răzbunare cruntă în satul Negureni. Un bărbat a fost împușcat mortal în propria casă

Răzbunare cruntă în satul Negureni. Un bărbat a fost împușcat mortal în propria casă

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.