Din 1 februarie, cele mai tari confruntări din cușca UFC vor putea fi vizionate la CANAL 5
Embed:
Din 1 februarie, cele mai tari confruntări din cușca UFC vor putea fi vizionate la CANAL 5

Cea mai mare promoție de arte marțiale mixte UFC va putea fi urmărită și pe micile ecrane din Republica Moldova. Luptele din Ultimate Fighting Championship vor putea fi vizionate la CANAL 5. Astfel amatorii sportului de contact îi vor putea vedea în acțiune pe Connor Mcgregor, Alistar Overeem, Israel Adesanya, dar și pe moldovenii Ion Cuțelaba, Alexandru Romanov și Serghei Spivak care ne reprezintă țara în UFC.

Din întâi februarie, cele mai tari confruntări din cușca UFC vor fi difuzate la CANAL 5, de la 23:00 până la 6:00.

Amatorii de MMA vor putea urmări astfel și evoluția luptătorilor moldoveni în octagonul UFC. Țara noastră are trei reprezentanți în această promoție. Este vorba despre Ion Cuțelaba, primul moldovean în Ultimate Fighting Championship. Apoi, și-a încercat puterile Alexandru Romanov și Serghei Spivak.

UFC este promoția ce i-a făcut renumiți pe întreg mapamondul pe Conor McGregor, dar și Habib Nurmagomedov, care toamna trecută și-a anunțat retragerea, fiind de neînvins.

Ultimate Fighting
Championship a fost înființată în 1993, iar în prezent are contracte cu cei mai mulți dintre luptători de top și găzduiește gale în toate colțurile lumii. În 2016, UFC a fost cumpărată de o companie americană cu 4,2 miliarde de dolari, iar deja cunoscutul Dana White a rămas președintele organizației.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.