Distracție pe timp de pandemie ca-n anii cei buni. Zeci de tineri, surprinși dansând într-un club de noapte din Capitală
Embed:
Distracție pe timp de pandemie ca-n anii cei buni. Zeci de tineri, surprinși dansând într-un club de noapte din Capitală

Au băut și au dansat ca în anii cei buni. Zeci de tineri s-au distrat sâmbătă într-un club de noapte din Capitală până după miezul nopții, chiar dacă activitatea acestora este interzisă după ora 22:00. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Petrecerea s-a dat într-un club din sectorul Buiucani al Capitalei. Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se vede că localul era arhiplin, iar petrecăreții erau fără măști de protecție și nu respectau distanța socială. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 4:00 dimineața, de către un trecător.


”Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că ușa localului este încuiată. Bătând la ușă, nimeni nu a descuiat, lumina din fața localului era stinsă. Din acest motiv, angajații poliției nu a putut intra în local și a stabili în acel moment dacă se încalc sau nu regimul de carantină impus de autorități.”


În prezent, oamenii legii urmează să audieze persoana care a telefonat la 112. Totodată, vor fi analizate și imaginile cu petrecăreții care au fost publicate pe internet. Agenții economici care nu respectă măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 riscă să fie sancționați cu amendă de până la 35 de mii de lei. Totodată, cu amendă de la două mii până la cinci mii de lei riscă să se aleagă și petrecăreții.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.