DOCTORII. Dietele de detoxifiere: modă sau necesitate? Părerea nutriționiștilor (VIDEO)
DOCTORII. Dietele de detoxifiere: modă sau necesitate? Părerea nutriționiștilor (VIDEO)
DOCTORII. Dietele de detoxifiere: modă sau necesitate? Părerea nutriționiștilor (VIDEO)
Dietele de detoxifiere sunt la modă și pretind că facilitează eliminarea toxinelor și totodată pierderea în greutate. Sunt ele cu adevărat necesare și eficiente?
 
Doctor în științe medicale și nutriționistul Galina Tomaș a explicat ce trebuie să facem în momentul când organismul este intoxicat și cum corect avem grijă de el.
 
"Noi avem organe care se ocupă cu detoxifierea organismului, în cazul în care se văd foarte clar, idicatorii ne anunță când organismul este intoxicat. În acele momente este necesar să îl detoxifiem și să ascultăm organismul.

Până a ajunge la produse cu care să ne detoxifiem, ar trebui să facem curățenie în alimentația noastră de zi cu zi. În cazul în care veți exclude tot ce înseamnă procesat, fast food, toate prăjelile și toate produsele din patiserie, atunci organismul ne va uimi cu o primă doză de detoxifiere. Nu putem să ne gândim să ne detoxifiem și să mâncăm în fiecare zi orice, dar fac detox așa cum recomandă specialiștii. 
Pentru a duce la normalizarea ficatului și a organismului recomand timp de o zi să mâncăm numai un fel de preparat cum ar numai mere, hrișcă, etc.
 
Hidratarea este foarte importantă, este foarte necesar să consumăm apă. În cazul în care noi consumăm cantitatea necesară, atunci organismul primește acel lichid cu ajutorul căreia poate să se detoxifice. Pe locul doi este hrana și aici este acea disciplină care trebuie să menții un regim corect de alimentație. 
 
Apa este bine de băut dimineața pană a hrăni organizmul. Totodată, este bine de a bea apă cu 30 de minute înainte de fiecare masă și să nu consumăm în timp ce mâncăm. Apa o bem abia după o oră după ce am mancat. "

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.