Două milioane de lei. Atât a constituit valoarea totală a premiilor, oferite în cadrul show-ului de duminică al Loteriei Naționale
Embed:
Două milioane de lei. Atât a constituit valoarea totală a premiilor, oferite în cadrul show-ului de duminică al Loteriei Naționale

O femeie din Capitală a câștigat un automobil, iar un profesor de politologie s-a îmbogățit cu 200 de mii de lei și o excursie pentru două persoane la Sankt Petersburg. Două milioane de lei, atât a constituit valoarea totală a premiilor, oferite în cadrul show-ului de duminică al Loteriei Naționale.Rodezia Solomon din Chișinău a fost câștigătoarea jocului ”La un pas de noroc”. Femeia a primit cheile unui automobil nou. Fiul ei, Ion, nu și-a putut stăpâni emoțiile de fericire.

"Emoțiile sunt foarte mari, stai acolo, tremuri și te gândești cum va fi. Și când colo am ieșit eu prima, am câștigat, feciorul meu striga și sărea în sus de bucurie. Nu o să mă opresc aici, o să joc mai departe."


Câștigul din ”Seifuri” i-a adus lui Dumitru Jardan din Cojușna, Strășeni suma de 170 de mii de lei. Adversarul său, Dumitru Voloșenco, a plecat acasă cu un câștig de zece mii de lei.

"Emoțiile sunt mari și simt că în viață am și eu măcar un pic de noroc. Așa bani din pensie niciodată nu o să-i acumulezi, dar cu ajutorul Loteriei Naționale s-a putut de câștigat."


Iar un profesor de politologie din Capitală a devenit finalist al ”Megajackpotului”. Cezar Mînăscurtă a câștigat în doar câteva minute 200 de mii de lei și o excursie pentru două persoane la Sankt Petersburg. Bărbatul a menționat că banii câștigați vor fi investiți în studiile copiilor săi, care învață pese hotare.


"Zâmbetul de pe față vorbește despre faptul că am emoții foarte mari. Pentru a câștiga este necesar de a procura, cum s-ar spune, măcar un singur bilet, doar din acel moment ai șansa de a fi în locul meu și de a fi un câștigător al acestei Loterii."


Ceilalți participanți ai jocuului televizat au primit premiile garantate – câte 10 mii de lei, câte un bilet de loterie și vouchere de 1000 de lei fiecare pentru pariuri sportive și bilete electronice de loterie pe site-ul 7777.md. Tradițional, la fiecare ediție, prezentatorii emisiunii sunt gata să împartă peste cinci milioane de lei.

Biletele cu câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocuri TV” pot deveni invitația în studioul Loteriei Naționale. Înregistrați biletele cu acest câștig pe 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777.

Urmăriți show-ul TV ”Loteria Națională” în fiecare duminică, la PRIME la ora 19:00 și în reluare luni la 19:00 și la 24:00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.