Drama într-o familie din Capitală! O adolescentă a căzut în gol de pe o clădire aflată în construcție
Embed:
Drama într-o familie din Capitală! O adolescentă a căzut în gol de pe o clădire aflată în construcție

O adolescentă de 14 ani a căzut de pe o construcție nefinalizată din sectorul Ciocana al Capitalei. Potrivit poliției, în după-amiaza zilei de joi, adolescenta a consumat alcool cu prietenii în incinta  clădiri aflate în construcție. Cel mai probabil, ea s-a dezechilibrat și a căzut. Copila a fost internată la Institutul Mamei și Copilului cu mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebral. Medicii spun că starea ei este gravă, dar stabilă.

Potrivit oamenilor care locuiesc în apropiere de locul incidentului, în zonă sunt câteva construcții nefinalizate, iar grupuri de adolescenți și elevi deseori se adună aici și consumă băuturi alcoolice.


”Ei toți au peste 12 – 13 ani și mai mari și se opresc acolo și fac nebunii. Dacă le faci observație nici n-au de gând să plece. Organizează incendii, au fost chemați și pompierii de câteva ori pentru că se vedea fum.”

”Eu nu știu ce fac, dar se urcă acolo pe acoperiș țipă și vorbesc prostii.”

”Vedem deseori grupuri de adolescenți cu băuturi, pachete cu sticle și se îndreaptă încolo. Câte odată a fost și poliția, vecinii au chemat pentru că făceau gălăgie pe acoperiș.„


”Vin adolescenți, elevi, dar nu știu, nu se iau măsuri niciodată.”


”Sunt foarte mulți copii, adolescenți care vin și se urcă, fac scandal de multe ori, ascultă muzică foarte tare în boxe.”


Potrivit directorului interimar al Întreprinderii Municipale ”Construcții Capitale”, clădirea cu două nivele de pe care a căzut în gol adolescenta de 14 ani este construită pentru o grădiniță. Proiectul a demarat acum 4 ani însă a fost sistat din cauza lipsei de finanțare. Construcția nu este îngrădită, iar reprezentanții Primăriei pasează responsabilitatea pe forțele de ordine.


”Până noi nu avem certificate de urbanism și o autorizație de construcție valabilă pentru această construcție sau niște surse alocate pentru întreținere, evident că nimeni nu are grijă. Atunci această zonă ține de custodia organelor de drept.”

Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.