Dublu OMOR într-o localitate din raionul Telenești. Doi concubini, bătuți până la moarte de un prieten de pahar
Embed:
Dublu OMOR într-o localitate din raionul Telenești. Doi concubini, bătuți până la moarte de un prieten de pahar

Caz cutremurător în satul Dobruja din raionul Telenești. Doi concubini în vârstă de 40 și 43 de ani au fost omorâți în bătaie de către un prieten de pahar. Corpurile neînsuflețite au fost găsite, în locuință lor, de către un vecin, la trei zile după ce victimele au decedat. 

Poliția l-a reținut deja pe făptaș - un bărbat de 39 de ani din localitatea Verejeni. Acesta și-a recunoscut vina. 

Vecinul care a găsit corpurile neînsuflețite susține că a auzit mugetele de foame ale animalelor din grajdul victimelor și a intrat în casa acestora. 

Satul în care locuiau victimele avea până acum trei zile șapte locuitori. Doi au fost uciși, iar al treilea este făptașul care a fost reținut. Astfel, în localitate au rămas doar patru oameni. Primarul localității a povestit cum s-a întâmplat totul. 

"Au servit împreună, ei trei și încă unul de la Negureni, patru. După aceea, s-a făcut o ceartă între dânșii și au început să se lovească unul între altul. Am găsit două cadavre, încărcate de sânge și lăsate la podea, ușa stricată de la intrare. Loviturile au fost cu niște scânduri, metale, ce era în casă", a precizat primarul comunei Negureni, Grigore Munteanu.

Bănuitul de dublul omor a mai fost anterior condamnat pentru o faptă similară, iar acum un an a fost eliberat înainte de termen. Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.