După muncă și răsplată! Campionii mondiali moldoveni au fost premiați de portalul 7777.md pentru performanța de la Oslo
Embed:
După muncă și răsplată! Campionii mondiali moldoveni au fost premiați de portalul 7777.md pentru performanța de la Oslo

După muncă și răsplată! Campionii mondiali la lupte Victor Ciobanu, Irina Rângaci, vicecampiona mondială Iulia Leorda, precum și antrenorii acestora au fost premiați de portalul 7777.md pentru performanța de la Oslo. Aurul a fost răsplătit cu 30 de mii de lei, iar argintul – cu 20 de mii. În total, partenerul Federației de lupte le-a oferit 160 de mii de lei.

''- 30 000 este mai mult decât pentru argint, dar vreau ca data viitoare să obții aurul și 30 de mii.

- Este plăcut să vă revăd


- Data trecută ai primit 50 000 mii din partea noastră acum 30 000, iar data viitoare suntem gata să te premiem cu 100 000 și chiar cu 1 000 000 de lei!''

Sportivii au rămas impresionați de susținerea financiară, care le permite să se pregătească mai bine de competiții.

''Mă bucur că ne-am împrietenit cu Loteria Națională și portalul 7777.md. Este pentru a doua oară când sunt premiat de ei. La Jocurile Olimpice mi s-a oferit ajutor. Dacă sincer, nu ne-am așteptat, pentru că inițial era vorba de o sumă, apoi a fost majorată. Este un plus foarte mare și suntem mulțumiți cu ce ni se acordă.'', a spus campionul mondial la luppte, VICTOR CIOBANU.


Pentru proaspăta campioană mondială, Irina Rângaci, și vicecampioana Iulia Leorda, ajutorul primit este o motivație suplimentară.

''Desigur că ne prinde bine această susținere. Nu m-am gândit ce o să fac cu banii, cred că îi voi pune deoparte pentru alte cheltuieli. Este o bucurie mare că suntem susținuți, este bine că se fac investiții în sportul moldovenesc, pentru mai multe medalii pentru viitor.'', zice IRINA RÎNGACI, campioana mondială la lupte.

''Nu m-am așteptat la acest premiu, vreau să mulțumesc Loteriei Naționale, într-adevăr este un gest frumos. Pentru noi, sportivii, este important, asta ne motivează să nu ne oprim aici.'', a precizat vice-campioana la lupte, IULIA LEORDA.

Dezvoltarea sportului este prioritatea de bază a singurului portal autorizat de pariuri sportive din Moldova, susține directorul acesteia.

''Pentru noi, primii campioni mondiali la lupte din ultimii 20 de ani este un eveniment însemnat. Suntem foarte bucuroși că a coincis și cu inițierea proiectului 7777.md pe piața din Moldova, dar și cu inițiativa de a sponsoriza sportul moldovenesc. Sunt sigur că susținerea noastră financiară și morală le-a fost o motivație în plus la obținerea acestor rezultate remarcabile.'', spune PLAMEN MILANOV, directorul NGM COMPANY.

''Este foarte importantă această susținere financiară deoarece acest aspect este unul primordial în rezultatele unui sportiv. Însăși recunoștința din partea cuiva este foarte importantă. Chiar vreau să mulțumesc partenerilor noștri Loteria Națională, și portalul 7777.md, pentru aportul care l-am avut inclusiv pentru pregătirea acestor sportivi.'', a adăugat IVAN GHEORGHIU, președintele Federației de Lupte.

În acest an, portalul 7777.md a prevăzut 660 de mii de lei pentru premierea luptătorilor moldoveni. Suport pentru medaliile de aur, argint și bronz, cucerite la competiții internaționale primesc sportivii, dar și antrenorii lor.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.