Echipa jurnaliștilor sportivi a revenit în Moldova cu trofeul turneului internațional de mini-fotbal disputat în Egipt
Embed:
Echipa jurnaliștilor sportivi a revenit în Moldova cu trofeul turneului internațional de mini-fotbal disputat în Egipt

Echipa jurnaliștilor sportivi a revenit în Moldova cu trofeul turneului internațional de mini-fotbal, desfășurat în Egipt. La finalul competiției, echipa s-a ales și cu titlul de ”cel mai bun portar”, câștigat de Oleg Istrati. Participarea jurnaliștilor la turneu a fost posibilă datorită contribuției financiare a partenerului privat al Loteriei Naționale în domeniul loteriilor și pariurilor sportive.


"Veni, vidi, vici" este sloganul care se potrivește perfect aventurii jurnaliștilor sportivi în Egipt, la ediția a opta a Turneului Internațional de Mini-Fotbal, rezervat jucătorilor din presa sportivă. Echipa a obținut trofeul chiar la prima participare la competiție, după ce a câștigat în finală, depășind echipa Armeniei, campioană multiplă a turneului.


Eduard Ciobanu, Președintele APSM
"Foarte mult ne-am dorit să câștigăm acest turneu și în final ne-a reușit. Vreau să aduc mulțumuri tuturor partenerilor, în special partenerului general al APSM, partenerul privat al Loteriei Naționale, care a fost permanent alături de noi și sper foarte mult ca și în viitorul apropiat să fie, și chiar a apărut ideea să organizăm și la Chișinău un asemenea turneu.”


Pentru a câștiga trofeul, jurnaliștii sportivi s-au confruntat cu echipele Armeniei, Ucrainei, Egiptului și Belarusului. O singură înfrângere a fost înregistrată, 0:3 în jocul contra Kazahstanului. Jurnaliștii moldoveni au încheiat competiția cu 12 puncte.

Alexandru Fosa, jucător
“Experiența din Egipt pentru noi, echipa jurnaliștilor Asociației Presei Sportive, a fost una destul de interesantă, și asta pentru că noi am participat în premieră la o competiție pe continent african. Echipele au fost șase la număr, dar vreau să spun că au fost echipe puternice, echilibrate, și pentru noi fiecare meci a fost o finală."

Cristian Jardan, jucător
“Din fericire, prima dată ajunși pe tarâm egiptean, ne-am întors cu un trofeu, cu cel mai important trofeu a turneului. Bineînțeles, a fost o experiență unică, ne-am simțit foarte bine, mai ales că am câștigat”.


Deplasarea echipei jurnaliștilor sportivi la turneul de la Sharm El-Sheikh din Egipt a fost finanțată de Partenerul General al Asociației Presei Sportive din Moldova, Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive. Rezultatul obținut de echipă la competiția din Egipt este al treilea succes pe arena internațională, după titlul adjudecat la Campionatul Țărilor Est-Europene și Turneul Internațional din Lituania, ambele desfășurate în 2019.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.