Echipa Națională de Fotbal, fără selecționer! Motivul pentru care Alexandru Spiridon a fost demis
Embed:
Echipa Națională de Fotbal, fără selecționer! Motivul pentru care Alexandru Spiridon a fost demis

Echipa Națională de Fotbal a rămas fără selecționer. Alexandru Spiridon a fost demis după ce cele 4 cluburi din Divizia Națională participante în cupele europene inter-cluburi - unul în Liga Campionilor și 3 în Liga Europei - au pierdut dublele manșe din primele tururi preliminare și au fost eliminate din competiții.

În urma ședinței Comitetului Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, care a considerat drept nesatisfăcătoare rezultatele obținute de echipa națională de seniori sub comanda selecționerului Alexandru Spiridon, conducerea forului național și tehnicianul au fost demiși.

Spiridon a preluat echipa națională în ianuarie 2018. Tricolorii au jucat cu el 16 meciuri, în care au obținut 3 victorii, au înregistrat 5 remize și au suferit 8 înfrângeri.

După despărțirea de Spiridon, interimatul funcției va fi asigurat de ucraineanul Semion Altman, care se afla în postul de director al selecționatelor naționale.

Reprezentativa țării noastre va susține următorul meci în preliminariile EURO-2020 în data de 7 septembrie cu echipa națională a Islandei

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.