Echipe noi, provocări noi la show-ul "100 de moldoveni au zis". Nu ratați în acest weekend bătălia dintre femei și bărbați, la PRIME
Embed:
Echipe noi, provocări noi la show-ul "100 de moldoveni au zis". Nu ratați în acest weekend bătălia dintre femei și bărbați, la PRIME

Show-ul "100 de moldoveni au zis" de la PRIME a pregătit noi provocări pentru participanți și emisiuni pline de adrenalină pentru telespectatori. În acest weekend, veți avea ocazia să urmăriți competiții strânse între folcloriști, muzicieni, dansatori și economiști. Gazda show-ului, Lilu, vă așteaptă la ora 20:00, vineri, sâmbătă și duminică.


Vineri, în platoul emisiunii vin două echipe de creație: un grup de folcloriști din satul Zaim, Căușeni, și un grup de muzicieni din satul Cajba, Glodeni. Astfel, pentru premiul mare vor lupta ''ZAIM'' și 'IASOMIE''.

"Am întrebat o sută de moldoveni: ce fac atunci când se termină vinul? - Beau țuică! Ha-ha-ha! - Este cel mai popular răspuns!"

Sâmbătă, Lilu va arbitra o competiție dintre femei și bărbați. Echipele "QUEENS" și "KINGS" vor purta o luptă strânsă pentru marele premiu și se vor întrece cu răspunsuri ingenioase la întrebări provocatoare.

"Am întrebat o sută de moldoveni! "Ce fac în timp ce conduc mașina? Ce iau cu ei după ce părăsesc hotelul? Ce fac atunci când e trecut de ora 22, ascultă muzică, iar vecinul le bate în calorifer? Ce cumpără Dan Negru când vine la Chișinău?"

Duminică, dansatorii se duelează cu vlogerii. Jucătorii sunt tineri, activi și dedicați activităților artistice, unii - pe scenă, alții - pe rețele de socializare. Atmosfera la emisiune a fost incendiară. ''POWER DANCE'' și ''FOREVER ONLINE" s-au confruntat în situații deloc ușoare.
"Ion a prins peștișorul de aur, ce i-a cerut?", "Ce beau fetele la petrecere?", "Ce ascund adolescenții de părinți? Voi nu puteți trăi fără el și voi nu puteți trăi fără el! Iuhuuu! Telefonul!"

Nu ratați show-ul "100 de moldoveni au zis", difuzat la PRIME la ora 20:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, și la ora 19:00 în zilele de marți, miercuri și joi.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.