Emoții și premii de neuitat la Loteria Națională. Un locuitor al Capitalei a câștigat un automobil, ceilalți ridicând sume de până la 150 de mii de lei
Embed:
Emoții și premii de neuitat la Loteria Națională. Un locuitor al Capitalei a câștigat un automobil, ceilalți ridicând sume de până la 150 de mii de lei

700 de mii de lei! Este valoarea totală a premiilor oferite de Loteria Națională participanților show-ului de duminică de la Prime. În mai puțin de o oră, s-au împărțit sume impresionante, iar în câteva minute. Un locuitor al Capitalei a câștigat un automobil.

Alexei Andreev din Capitală a învins în patru pași runda "La un pas de noroc" și astfel a devenit posesorul unui automobil nou.


"Alexei este câștigătorul! Feciorul își poate îmbrățișa tatăl! El aduce un automobil în gospodărie! Excelent, excelent!"


"Am emoții extraordinare să devin câștigătorul jocului, să particip la el. Emoțiile mă copleșesc. Când veneam aici, știam că voi câștiga, credeam asta, pentru că visele se realizează!"

La etapa seifurilor, Mihail Griza din Meșeni, Rezina, a încheiat rapid jocul. El a deschis doi de ”X” și și-a înjumătățit suma adunată de 20 de mii de lei.
În a doua rundă a trecut Eugen Gorincioi din Ungheni, care a avut șansa să-și dubleze câștigul de 145 de mii de lei. Însă nu a riscat, după ce a dat de primul X în unul din seifurile de aur.


"- Mai bine pasărea în mână! Banii, luăm banii! - Câștigul Dvs. este de 145 de mii de lei! Este o sumă mare, vă felicit cu acest câștig, obținut ușor și rapid la jocul nostru".

"Este o sumă mare pentru mine. Mi-am îndeplinit una din dorințele mele. Eu vreau o mașină! Am obținut permisul și îmi doresc un automobil, și pentru el vor merge toți banii."

Daniela Gheorghiță din satul Văratic, Râșcani, a avut șansa să joace pentru Megajackpotul care ajunge la 5 milioane de lei. Femeia a câștigat, în câteva minute, 100 de mii de lei.

"100 000 de lei! Daniela Gheorghiță, eu vă felicit! Plecați de la noi cu această sumă cu cinci zerouri, Bravo! Mulțumim frumos!"


"Sunt foarte bucuroasă că am luat așa sumă. O să-mi ajut fata, că are de mai construit, oleacă și la noi acasă. Am un nepoțel și am să iau ceva, să-l bucur. Care vrea să câștige, trebuie să joace, cine joacă acela câștigă!"

Toți ceilalți participanți ai show-ului au obținut premii garantate a câte 10 mii de lei, un bilet de loterie și vouchere în sumă de o mie de lei pentru mize sportive și jocuri cu bilete electronice de loterie pe www.7777.md.
Dacă doriți să ajungeți la emisiunea Loteriei Naționale, înregistrați biletele cu participare la tragere la sorți pentru jocuri TV, pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777, și așteptați extragerea. Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari să primiți invitația la emisiune.
Priviți show-ul TV ”Loteria Națională” în fiecare duminică, la PRIME, la ora 19:00 și în reluare, luni, la orele 19:00 și 24:00.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.