Eugen Doga își așteaptă mâine seara fanii la un nou concert de excepție
Embed:
Eugen Doga își așteaptă mâine seara fanii la un nou concert de excepție

Eugen Doga își așteaptă mâine seara fanii la un nou concert de excepție intitulat „Drumul amintirilor”. Spectacolul va avea loc în incinta Palatului Național" Nicolae Sulac" începând cu ora 18:00.

În cadrul emisiunii "Prima Oră" de la Prime, maestrul a povestit admiratorilor despre concert, despre emoțiile cu care vine de fiecare dată în fața spectatorilor, a depănat amintiri și ne-a spus care este sensul vieții, pentru el.  

"Viața este, de fapt, un spectacol cu fel de fel de tablouri. Multe tablouri frumoase au fost și de aceea aș vrea să mă împărtășesc cu aceste tablouri", a spus  EUGEN DOGA, compozitor.

Eugen Doga va fi acompaniat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „S. Lunchevici” , iar printre invitați vor fi artiști din România: Fuego și Maria Donose, dar și cântăreți autohtoni, cum ar fi: Iurie Sadovnic, Mariana Bulicanu, Vitalie Advahov, „DoReDoS” și „Briosonores”. Compozitorul a încurajat fanii să vină la spectacol, pentru că artiștii de la noi merită, cu adevărat, să fie ascultați

"E problemă apropo cu fanii din cauza că sunt derutați, fiindcă noi vedem că în fiecare săptămână vin cu turmele de la Moscova, de nu știu unde, actori care acolo sunt demult deja răsuflați, noi îi depășim pe cei de acolo", a spus EUGEN DOGA, compozitor.

Eugen Doga și-a amintit la"Prima Oră" și de profesorul său, Pablo Baccini, italianul care l-a învățat să facă muzică adevărată.

"Italianul Pablo Giovani Baccini, care nu știu cum rătăcea aici în Chișinău, el m-a învățat, de fapt, m-a pus pe calea muzicii. Doi ani și jumătate el mi-a făcut lecție pentru toată viața", a spus EUGEN DOGA, compozitor.

Compozitorul Doga spune că acest spectacol este dedicat tuturor mamelor, care sunt și care nu sunt în viață. El și-a amintit și de mama sa, cea care i-a fost cel mai bun exemplu.

"Mama, sărmana, Dumnezeu să o ierte, care ca o albinuță, soarele nu răsărea dar ea deja muncea, eu mă culcam dar ea lucra. Când dormea nu știu. În genere îmi crea impresia că mamele nu dorm", a spus EUGEN DOGA, compozitor.

Prima Oră i-a făcut o surpriză artistului și a invitat-o pe Catalina Cărăuș, care a interpretat o piesă pe muzica celebrului vals al lui Eugen Doga.

"Noi doi la pas, ca într-un vals, un fel de vals - nebunie. Mă topesc, toată privirea ta, mă atingi de parcă m-ai costa"

"Vă aștept dragi ascultători, fără voi nu-mi imaginez viața mea".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.