Explozie într-un bloc de pe strada Independenței. Zeci de echipaje de salvatori și ambulanțe, la fața locului
Embed:
Explozie într-un bloc de pe strada Independenței. Zeci de echipaje de salvatori și ambulanțe, la fața locului

O explozie a zguduit în această seară un bloc locativ din sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit primelor informații, au fost înregistrate victime.

Explozia s-a produs în jurul orei 20:00, pe strada Independenței 12/1, într-un bloc locativ cu 5 etaje. Potrivit informațiilor Inspectoratului General de Urgență, deflagrația s-a produs la etajul doi, într-o bucătărie, din cauza unei butelii de gaz. Nu se știe dacă în momentul exploziei se afla cineva în apartament, dar vecinii spun că locuința respectivă a fost dată în chirie.
La fața locului au venit mai multe echipaje de pompieri și salvatori . De asemenea, aici au ajuns și două ambulanțe, care au transportat o femeie și doi copii la spital. Aceasta, împreună cu cei doi copii ai ei, trecea pe lângă bloc, în momentul în care s-a produs deflagrația. Alte persoane nu au avut de suferit. Locatarii din scară spun că zguduitura a afectat mai multe apartamente. Am văzut geamuri sparte, peste tot sunt cioburi de sticlă. Nu se știe dacă explozia a afectat și structura blocului și nu se știe dacă oamenii vor putea să-și petreacă noaptea în locuințele lor. Aici se află reprezentanții preturii Botanica, care vor decide dacă oamenii vor fi cazati in alta parte.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.