Fii nemaipomenită în seara dintre ani
Fii nemaipomenită în seara dintre ani
Fii nemaipomenită în seara dintre ani

Dorința de a perfecționa trăsăturile frumoase este una profund umană ce pare să fie adânc înrădăcinată în istoria omenirii. Din cele mai vechi timpuri, machiajul a jucat diverse roluri, de la cel folosit pentru ritualuri religioase, la cel cu uz practic și până la cel pur cosmetic. Dezvoltarea rapidă a produselor cosmetice și formulele lor care se îmbunătățesc rapid au cucerit rând pe rând femeile, astfel că în zilele noastre, puține mai sunt care își pot imagina viața fără machiaj. 

Cuvântul „cosmetică” apărut pentru prima dată acum câteva sute de ani, denotă „arta și profesiunea de a îngriji”, principiu ce stă la baza lansării și succesului companiei poloneze MAKEUP - unul dintre cele mai mari magazine online de produse cosmetice, parfumerie și accesorii din Europa, care s-a deschis recent pe piața virtuală a Republicii Moldova Makeup.md

MAKEUP este un magazin de produse profesionale pentru machiaj, îngrijirea pielii și a părului atât pentru profesioniștii în domeniul Beauty&Make-up, dar și pentru toți cei interesați și pasionați de produse originale și cele mai noi tendințe în industria frumuseții. Compania oferă spre comercializare o gamă impresionantă de peste 52 mii de produse cosmetice decorative și de îngrijire, precum și parfumerie, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii, de la peste 300 de branduri cu renume mondial, avantajul incontestabil fiind selecția enormă de remedii.  

Compania cu sediul și depozitul central în Polonia are o experiență de peste 20 de ani, desfășurându-și activitatea în peste 12 țări, precum Ucraina, Rusia, Bulgaria, Italia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Kazakhstan, România, acum și în Republica Moldova. Fiind un distribuitor oficial, întreprinderea conlucrează doar cu reprezentanți oficiali, acțiunile sale fiind legalizate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și a Uniunii Europene. Oferă un sistem de livrare sigur și accesibil pe întreg teritoriul țării, cu excepția regiunii transnistrene prin compania de curierat NovaPoshta. Important este faptul că politica de prețuri nu afectează și nu influențează negativ calitatea produselor. De asemenea, magazinul online dispune de un sistem sigur de returnare, în cazul depistării anumitor probleme sau deteriorări. 

Alege calitatea și confortul! Alege MAKEUP! 

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.