Finala EURO 2020. Clipe numărate până la cel mai important meci al anului. Declarațiile finaliștilor
Embed:
Finala EURO 2020. Clipe numărate până la cel mai important meci al anului. Declarațiile finaliștilor

Clipe numărate până la cel mai important meci de fotbal din acest an, finala Campionatului European. I
talia și Anglia se vor confrunta în această seară pentru trofeul suprem la Londra pe stadionul Wembley.
Partida va putea fi urmărită la PRIME de la ora 22:00.

Englezii, care s-au calificat în premieră în marea finală, au avut parte de antrenamente mai puțin obișnuite. Fotbaliștii englezi au făcut yoga după care au țintit la coșul de baschet.

Englezii sunt deciși să câștige în premieră trofeul, mai ales că au fost încurajați printr-un mesaj chiar de Regina Elisabeta a II-a.

"E minunat să primești o scrisoare de la Regină, dar și de la prim-ministru. Atât jucătorii cât și întreg staff-ul tehnic le sunt recunoscători pentru asta. Suntem în finală și suntem aici ca să o câștigăm. Este important să știm să ne reprezentăm bine ca națiune și chiar suntem încântați de asta. Sperăm să câștigăm trofeul și să-l lăsăm ca moștenire."

Reprezentativa Italiei va juca a patra finală a unui campionat european. "Squadra Azzurra" e de neînvins în ultimele 33 de partide, iar Anglia nu poate fi învinsă pe Wembley în ultimele 12 meciuri.

"Avem în față un meci destul de dificil și va trebui să ne concentrăm asupra propriului nostru joc și să încercăm să ne realizăm planul nostru cât mai bine. Avem aceste ultime 90 de minute pentru a ne bucura de fotbal și să îi facem și pe alții să se bucure. Vom încerca să facem ceea ce știm că putem face și ce ne-a determinat să ajungem aici."

"Cred că în finală au ajuns două echipe care au reușit să-și demonstreze valoarea pe parcursul acestui campionat european. S-a văzut că Anglia este o echipă solidă, pregătită bine fizic, care are jucători cu capacități individuale foarte bune."

Interesul pentru meci a atins cote maxime. După ce biletele oficiale au fost vândute, în joc au intrat și bișnițarii. Pe diverse site-uri cunoscute pentru revânzări de bilete, prețul unui tichet în zona VIP a ajuns să coste 60.000 de euro, de 180 de ori mai mult decât suma inițială. În tribunele obișnuite prețul variază de la 6.000 la 35.000 de euro.

Marea finală a EURO-2020 va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărită în direct la PRIME, meci comentat în limba română, iar la CANAL 3, partida va fi comentată în limba rusă.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.