Finala "Golos Deti". Iuliana Beregoi se pregătește pentru show
Embed:
Finala "Golos Deti". Iuliana Beregoi se pregătește pentru show

Ore numărate au mai rămas până la Marea Finală a show-ului muzical "Golos Deti", difuzat de PRIME. Astfel, tânăra interpretă din Moldova, Iuliana Beregoi, care s-a calificat în finala concursului, este la Moscova, unde se pregătește pentru concert. 

Iuliana se află la Moscova împreună cu tatăl ei, care îi va fi alături în timpul concertului. Tânăra spune că pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

"Am avut repetiții, ne pregătim intensiv pentru finala mare. Niușa deja ne-a ales piesele. Am puține emoții pentru finala mare, pentru că nu m-am așteptat că o să trec și până aici. Cred că am niște piese puternice și sper ca oamenii să mă voteze. Îmi doresc foarte mult să câștig", a spus interpretă, finalista "Golos Deti", Iuliana Beregoi.

Pentru finală, Iuliana are pregătite trei piese, care sunt ținute, însă, în secret. Moldoveanca s-a calificat în finală, după ce a reușit să impresioneze la etapa duelurilor. Ea a cântat alături de alte două concurente o piesă în limba rusă. Niusha a decis sa meargă mai departe cu Iuliana.

În finală, alături de Iuliana, vor mai evolua încă opt concurenți.Finala concursului va avea loc pe 28 aprilie. Show-ul „Golos Deti” va fi difuzat la Prime, astăzi, la ora 22:00. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.