Fostul președinte al administrației separatiste a orașului Tiraspol a fost găsit mort într-o localitate din Odesa
Embed:
Fostul președinte al administrației separatiste a orașului Tiraspol a fost găsit mort într-o localitate din Odesa

Fostul președinte al administrației separatiste a orașului Tiraspol Andrei Bezbabcenko a fost găsit mort într-o localitate din regiunea ucraineană Odesa. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit lângă o clădire părăsită.

Din primele informații, se pare că este vorba despre o mână criminală, întrucât Bezbabcenko avea mâinile legate și capul spart. 

Alături de cadavru se afla mașina de lux a victimei. De altfel, poliția a descoperit urme de sânge și în locuința lui Bezbabcenko din regiunea Odesa, adică la vreo 5 kilometri distanță de locul crimei.

Presa din Ucraina scrie că omorul a fost săvârșit în timpul unui jaf comis pentru a-l deposeda de avere pe Andrei Bezbabcenko. Iubita fostului președinte al administrației separatiste a orașului Tiraspol a anunțat despre dispariția acestuia cu o zi înainte să fie găsit mort.

De aproape 30 de ani, Bezbabcenko conducea o companie de construcții cu sediul în stânga Nistrului.

El a fost președinte al administrației separatiste a orașului Tiraspol în perioada 2012-2016. Ulterior, a fost implicat în campania electorală a lui Evgheni Șevciuk, pentru președinția autoproclamatei Republici Nistrene. După înfrângerea candidatului, Bezbabcenko a fugit în Ucraina. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.