Fotbal spectacol la scară europeană! În luna august, Liga Campionilor revine la PRIME cu fazele finale ale celei mai puternice competiții inter-cluburi din lume
Embed:
Fotbal spectacol la scară europeană! În luna august, Liga Campionilor revine la PRIME cu fazele finale ale celei mai puternice competiții inter-cluburi din lume

Liga Campionilor revine pe PRIME. Cel mai tare fotbal de pe planetă iese din carantină și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate la postul nostru de televiziune. Messi, Ronaldo, Neymar, Mbappe, Hazard și alte staruri din lumea fotbalului vor oferi un recital din 7 august doar la PRIME.

După o pauză de patru luni impusă de pandemia de COVID-19, Liga Campionilor va fi reluată la începutul lunii august cu meciurile incendiare rămase de disputat în optimile de finală. Pe 7 august, de la ora 22, în direct la PRIME, cel mai titrat club din competiție, Real Madrid se va afla în misiune în Anglia, acolo unde va încerca să elimine Manchester City, care în prima manșă a învins la Madrid cu 2 la 1.

O zi mai târziu, pe 8 august, de la ora 22, tot la PRIME, Messi și compania vor primi replica lui Napoli pe Camp Nou. În turul optimilor de finală Barcelona a remizat pe terenul clubului italian, scor 1 la 1.

Învingătoarea confruntării Manchester City - Real Madrid va întâlni în sferturile de finală Olympique Lyon sau Juventus Torino, iar învingătoarea dublei manșe dintre Barcelona și Napoli se va duela cu Chelsea sau Bayern Munchen. Din cauza pandemiei, începând cu sferturile de finală care, vor lua start pe 10 august, semifinalele și finala se vor disputa într-o singură manșă, în cadrul unui mini turneu în Portugalia. Partidele se vor desfășura doar la Lisabona pe două stadioane: Estadio Jose Alvalade și Estadio Da Luz, pe ultimul urmând să aibă loc și marea finală, programată pe 23 august. Toate partidele se vor juca fără suporteri în tribune.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.