Fundația pentru o Democrație Modernă. A fost lansat primul ONG care are la bază o ideologie
Embed:
Fundația pentru o Democrație Modernă. A fost lansat primul ONG care are la bază o ideologie

Locul Moldovei este în Uniunea Europeană. De această părere sunt mai mulți experți și lideri de opinie din țară, care au lansat, astăzi, prima Fundație pentru o Democrație Modernă. Ei și-au propus să dezvolte clasa politică și societatea civilă prin schimbul de experiență cu organizațiile internaționale. 

"Avem ambiția de a promova valori europene și social-democrate de care societatea are nevoie. Dezvoltarea cooperării politice la nivel european și îmbunătățirea relațiilor transatlantice reprezintă unul din scopurile noastre principale pe care vom pune mare accent", a menționat președintele Femeilor Democrate din Moldova, Cristina Balan.

Fundația pentru o Democrație Modernă a reunit mai mulți activiști civici cu valori de stânga din țara noastră.

"Fundația pentru o Democrație Modernă este un prim caz când se instituie o organizație neguvernamentală care ia la baza activității o ideologie. Este important atât pe plan intern, pentru promovarea acestor valori, pentru educarea valorilor social-democrate în sânul societății moldovenești", a spus vicepreședintele PDM, Marian Lupu.

Liderii de opinie consideră că tinerii sunt principalii furnizori de soluții pentru schimbarea societății noastre.

"Sunt în Republica Moldova mulți și foarte mulți tineri care împărtățesc valorile social-democrate. Inițiativa dumneavostră este binevenită și sunt sigur că obiectivele dumneavoastră vor fi atinse", a afirmat președintele TDM, Alexandru Cauia.

Consiliul Fundației pentru o Democrație Modernă este format din cinci membri.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.