Gelozia l-a împins la crimă! Un bărbat din Bălți l-a omorât pe amantul soției sale, după ce a aflat că aceasta îl înșeală
Embed:
Gelozia l-a împins la crimă! Un bărbat din Bălți l-a omorât pe amantul soției sale, după ce a aflat că aceasta îl înșeală

Un cetățean al României a fost ucis din gelozie, în această dimineață, la Bălți. Bărbatul de 37 de ani a fost atacat de soțul unei femei căsătorite, care potrivit poliției avea o relație extraconjugală cu victima. Făptașul l-a înjunghiat pe presupusul amant cu un cuțit. Ultimul s-a stins în drum spre spital, din cauza hemoragiei.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, în scara blocului în care locuia victima. Făptașul în vârstă de 35 de ani și-a urmărit soția pe care o bănuia de ceva timp de infidelitate și a surprins-o în timp ce ieșea din locuința cetățeanului român, care era angajat de un an la o companie germană din Bălți. Înfuriat, bărbatul a înjunghiat-o pe femeie în brațul stâng, iar presupusul amant i-a sărit în apărare și a fost lovit cu cuțitul în picior.

La fața locului a intervenit ambulanță, dar pentru că a pierdut mult sânge, victima a murit în drum spre spital. 

"Persoana bănuită de comiterea infracțiunii i-a aplicat lovitură de cuțit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit niște reglări de conturi, întinzându-se au ieșit afară , în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăși s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă  cetățeanul care a fost lovit de cuțit a căzut jos fără cunoștință", a spus șeful Inspectoratului de Poliție Bălți , Oleg Cojocaru.

Unii vecini au fost martori la întreaga scenă.

Femeia este în afara oricărui pericol, iar bărbatul gelos a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor. El riscă detenție pe viață. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.