Imagini de la reconstituirea omorului minorei de 16 ani. Tânărul a revenit în apartament și le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul
Embed:
Imagini de la reconstituirea omorului minorei de 16 ani. Tânărul a revenit în apartament și le-a povestit anchetatorilor cum s-a întâmplat totul

Am înjunghiat-o, apoi am mers și am băut o bere. Este mărturisirea tânărului de 18 ani care și-a omorât cu sânge rece iubita de 16 ani într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei. Bănuitul împreună cu anchetatorii și procurorii s-au întors la locul faptei și au reconstituit scenele de groază. Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional.


”- Aici!
- Unde ai înfipt-o?
- Aici!
- Unde ai înfipt-o? Ce se află acolo?
- Abdomen!
- După asta?
- După asta am ieșit din cameră și am încuiat ușa. M-am dus la magazin jos. Am băut o bere cu un băiat!”.


Tânărul de 18 ani, împreună cu anchetatorii și procurorii, s-au întors la locul faptei, unde presupusul agresor a povestit cu lux de amănunte cum și-a omorât iubita. Bănuitul spune că a înjunghiat minora în abdomen și a părăsit locul faptei. Mai mult, în imagini se văd sticle cu băuturi alcoolice aruncate prin cameră.

Miercuri la Curtea de Apel Chișinău va avea loc o nouă ședință de judecată, în cadrul căreia magistrații vor decide dacă bănuitul va fi cercetat penal în continuare în arest preventiv sau în stare de libertate. Acum o săptămână, cadavrul unei minore de 16 ani a fost găsit de către polițiști într-un apartament din cartierul Telecentru. Copila era dată dispărută de câteva zile. În urma investigațiilor, s-a stabilit că adolescenta a fost înjunghiată cu un cuțit de bucătărie de către iubitul ei de 18 ani. Crima s-ar fi produs din cauza unei scene de gelozie. Joia trecută, învinuitul a primit 30 de zile de arest preventiv. Tânărul și-a recunoscut vina și le-a spus anchetatorilor că regretă cele întâmplate. Dacă i se va demonstra vinovăția, acesta riscă până la 20 de ani de pușcărie sau chiar detenție pe viață.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.