Imagini îngrozitoare au fost surprinse într-o curte din județul Vaslui. Un tânăr cu dizabilități a fost dezbrăcat și legat cu lanțul de un copac
Embed:
Imagini îngrozitoare au fost surprinse într-o curte din județul Vaslui. Un tânăr cu dizabilități a fost dezbrăcat și legat cu lanțul de un copac

Imagini șocante în județul Vaslui. Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, cu afecțiuni psihice, a fost dezbrăcat și legat cu lanțul de un copac de tatăl său vitreg. Cei care au descoperit cazul halucinant sunt asistenții sociali din localitate, care au venit să verifice familia. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Tânărul stătea în soare și nu avea nici măcar apă lângă el. Inițial, mama băiatului le-a spus asistenților că ea și-a legat fiul de copac pentru că acesta obișnuia să se dezbrace și să iasă din curte. În urma investigațiilor s-a constatat că, de fapt, tatăl vitreg al băiatului a fost cel care a săvârșit fapta. El a primit mandat de arestare preventiv pentru 30 de zile. Atât vecinii, cât și primarul localității, spun că băiatul nu este periculos, doar că are nevoie de îngrijiri speciale.

"Are perioade când nu conștientizează absolut nimic. Se dezbracă în pielea goală, aruncă hainele de pe el. Mai mult decât atât nici mama nu-i acordă sprijinul care ar trebui să îl acorde."

În prezent, băiatul este internat la un spital din județul Vaslui. Un alt caz șocant a avut loc și din Brașov. Fiul unui primar din județ i-a tăiat, cu o sabie, degetul unui băiat în vârstă de 16 ani, apoi l-a aruncat la câine. Băiatul a fost pedepsit în acest fel pentru că ar fi încercat să fugă de la stâna unde lucra. După trei zile, adolescentul mutilat a reușit totuși să evadeze.

"L-a bătut cu sârma i-a tăiat degetul cu sabia, l-a bătut.
- De ce a făcut asta?
- Așa a vrut. S-a îmbătat, l-a legat și l-a bătut."

Stâna este deținută de fiul primarului. Băiatul era angajat din iarnă și i s-a promis ca remunerare un porc. Sărăcia i-a convins pe părinți să accepte oferta, dar aceștia nu știau cum este tratat copilul. Suspectul a fost reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.