"În regim manual, o să mă ocup de subiectul parcărilor în Capitală": Ion Ceban, dezamăgit de activitatea subalternilor săi
Embed:
"În regim manual, o să mă ocup de subiectul parcărilor în Capitală": Ion Ceban, dezamăgit de activitatea subalternilor săi

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, este dezamăgit de activitatea subalternilor săi responsabili de soluționarea problemei parcărilor din oraș. În aceste condiții, el susține că se va ocupa personal de acest proiect. Întrebat la cine anume se referă, edilul a evitat să dea nume.

"Am avut încredere în unii membri ai echipei, care urmau să gestioneze procesul anul trecut. În acest context, mă ocup nemijlocit, este a doua săptămână de când am zis că, în regim manual, o să mă ocup de subiectul parcărilor în capitală."

Primarul susține că parcările din oraș vor fi împărțite în trei zone, iar cele din centrul istoric al Capitalei ar putea fi cu plată. Acum, autoritățile actualizează cercetările făcute anterior despre capacitățile de parcare ale orașului. Primarul promite că acest lucru nu va dura mai mult de două luni.


"Trebuie să fie actualizat studiul pe parcări din 2013. Sunt mai multe date vechi care trebuie reconsiderate și trebuie revăzute soluțiile pe partea de administrare și gestiune ulterioară."

Șoferii din Capitală se plâng că le este foarte greu să găsească un loc de parcare. Ei spun că ar fi gata să plătească, doar să aibă unde își lăsa mașinile.


"Foarte greu, iată eu am 30 de minute de când aștept ca cineva să se ducă ca eu să parchez. Mai bine deja să plătești 10 lei acolo da măcar știi că mașina stă la locul ei, să nu vine să ți-o ia excavatorul."


"Obligatoriu oamenii trebuie să aibă o parcare cu plată, să achite și să resolve problemele. Poți să pierzi 15-20 de minute, de exemplu eu eram într-o zi în jurul la suncity, mi-a trebuit ceva, și 20 de minute am făcut cercuri ca să găsesc un loc de parcare."

"Promit în centru acolo unde este piața centrală să facă o parcare cu două etaje. Dacă o să facă acolo în centru o să fie bine, dar așa nu avem unde să lăsăm mașinile, le lăsăm în drum toți."

La început de mandat, primarul Capitalei, Ion Ceban a promis că timp de trei ani vor fi construite parcări la toate intrările în oraș, iar în patru ani, în fiecare sector va apărea câte o parcare multietajate.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.