În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică, iar în spatele unui fotbalist bun se află o iubită sexy
Embed:
În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică, iar în spatele unui fotbalist bun se află o iubită sexy

În spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică, iar în spatele unui fotbalist bun se află o iubită sexy. Bătălia giganților din finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Juventus Torino, care va fi difuzată sâmbătă la Prime, este și un duel al celor mai frumoase soții de fotbaliști. 

Cel mai important jucător din lotul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo trăiește o poveste de dragoste cu Georgina Rodriguez. Ei se cunosc de mai mult timp, dar au făcut publică relația în noiembrie, 2016. Ea are 22 de ani și este fotomodel. Georgina nu ratează nici un meci al iubitului său, iar judecând după pozele sale de pe rețelele de socializare, adoră să facă sport.

Emma Rhys-Jones este dragostea de pe băncile școlii a lui Gareth Bale. Ea și-a susținut iubitul încă de pe timpurile în care Gareth juca la echipa unei școli din Cardiff. Deși se cunosc de-o viață și au două fiice, cei doi nu sunt căsătoriți, iar anul trecut au anunțat că s-au logodit.

Karim Benzema are o viață personală controversată. Karim are o fiică după relația cu infirmiera Chloé de Launay, pe care a cunoscut-o în 2009. În același an a izbucnit scandalul în care a fost implicat, Benzema, Ribery și prostituata Zahia Dehar. În pofida acestui fapt, Karim și Chloe au rămas împreună, iar în 2014, fotbalistul a devenit tătic și a cerut-o de soție pe Chloe. Totuși, câteva luni mai târziu cei doi s-au despărțit, iar presa scrie că noua cucerire a lui Benzema este top modelul Cora Gauthier.

În tabăra torineză, legenda fotbalului italian, portarul Gianluigi Buffon a reușit deja să divorțeze și să facă trei copii. În 2011, el s-a căsătorit cu modelul ceh, Alina Seredova după o relație care a început în 2005. Ei au împreună doi fii, iar în 2014 au divorțat. După, a urmat aventura cu jurnalista sportivă Ilaria D Amico cu care este alături și până acum. Anul trecut Buffon a devenit tătic pentru a treia oară. În vârstă de 43 de ani, Ilaria i-a adus pe lume un fiu. Înainte de Alina Seredova și Ilaria D Amico, Buffon a fost logodit cu atleta Vincenza Cali.

Paolo Dybala și Antonella Cavalieri sunt împreună din 2015. El are 21 de ani, iar ea are 23 de ani și este un top model argentinian. În același timp, Antonella studiază bussiness și administrare în Buenos Aires. Ea este alături de Paolo aproape la fiecare meci și îi place destinațiile exotice, acolo unde merge cu iubitul ei.

Cel mai râvnit burlac din echipa lui Juventus este Gonzalo Higuain. Deși presa scrie că acesta are o relație cu modelul argentinian Lara Wechsler, la începutul acestui an Higuain s-ar fi dat la spadasina italiană de doar 18 ani, Antonella Fiordelisi pe o rețea de socializare. Fotbalistul i-ar fi cerut poze intime cu posteriorul modelului, însă în scurt timp a aflat de relația jucătorului și a dezmințit că Higuain i-ar fi cerut poze intime.


Pe lângă vedetele de milioane care vor fi pe teren în finala de la Cardiff, în tribunele stadionului se vor afla și iubitele fotbaliștilor, care vor ține pumnii pentru jumătățile lor.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.