Încă o înfrângere pentru naționala Moldovei în Liga Națiunilor. "Tricolorii" au cedat în fața Greciei cu 2 la 0
Embed:
Încă o înfrângere pentru naționala Moldovei în Liga Națiunilor. "Tricolorii" au cedat în fața Greciei cu 2 la 0

Încă o înfrângere pentru naționala Moldovei în Liga Națiunilor. "Tricolorii" au cedat aseară în deplasare în fața Greciei cu 2 la 0. Naționala noastră a încheiat partida cu 9 fotbaliști în teren după ce un "tricolor" a fost eliminat, iar altul a suferit o accidentare gravă. În același timp, fotbaliștii noștri au trimis un singur șut pe poartă în 90 de minute și acela din penalty. Pe final de meci, Nicolae Milinceanu a ratat o lovitură de la 11 metri. Moldova va încerca să spargă gheața miercuri, atunci când va întâlni pe Slovenia la Chișinău, la fel, în Liga Națiunilor. Partida va fi transmisă de la 21 și 45 de minute, la PRIME.

Moldova s-a văzut condusă aseară în prelungirile primei reprize. Veaceslav Posmac a fost eliminat pentru un fault comis în careul nostru, iar Anastasios Bakasetas a transformat lovitura de la 11 metri.

"Nu știu ce reacție ar trebui să am după acea fază din minutul 46. Nu știu dacă ar trebui să zâmbesc. Este o fază care se produce de 10 ori în meci și încă nu pot înțelege cum poți acorda lovitură de la 11 metri și eliminare pentru așa ceva. E incredibil. Acestă fază a decis meciul."

Elenii au marcat cel de-al doilea gol în minutul 50 prin Petros Mantalos.


Pe final de meci, naționala noastră a rămas cu nouă fotbaliști în teren, după ce Denis Marandici a suferit o ruptură de ligament și a fost scos de pe teren cu targa. Selecționerul Engin Firat, deși avea la dispoziție o modificare de jucători nu a putut apela la ea, deoarece naționala noastră a întrerupt, anterior, de trei ori partida pentru a efectua modificări de fotbaliști, iar conform regulamentului UEFA, echipele au la dispoziție doar trei posibilități de a face cele 5 schimbări de jucători. Reprezentativa țării noastre ar fi putut să reducă din diferență cu 2 minute până la fluierul final, însă Nicolae Milinceanu a ratat un penalty. Șutul atacantului a fost apărat de portarul gazdelor.

"Din minutul 80, la 2-0, am rămas în opt ceea ce eu consider că e imposibil de întors rezultatul împotriva unei echipe ca Grecia."


Într-o altă partidă din grupa a treia, Slovenia a învins la Priștina cu 1-0 pe echipa statului Kosovo. Singurul gol a fost înscris de Haris Vuckic. Miercuri, 14 octombrie naționala Moldovei va găzdui pe Slovenia în cea de-a patra partidă din Liga Națiunilor. Meciul se va juca pe stadionul "Zimbru" din Chișinău și va fi transmis în direct de PRIME, de la ora 21:45.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.