Încântată de moldoveni. Actrița care interpretează rolul lui Bahar, în vizită la Prima Oră
Embed:
Încântată de moldoveni. Actrița care interpretează rolul lui Bahar, în vizită la Prima Oră

Vedeta serialului turcesc "Bahar. Viață Furată" este încântată de ospitalitatea moldovenilor. În cadrul emisiunii "Prima Oră" de la Prime TV actrița a spus că este nerăbdătoare să-și cunoască fanii din țara noastră. 

"Vreau să vă spun că sunt foarte fericită, am fost întâlnită foarte frumos. Căldura oamenilor de aici m-a făcut foarte fericită", a spus actrița, Ezgi Asaroglu.

Vedeta spune că este măgulită de faptul că rolul pe care îl interpretează în serial este iubit de sute de mii de moldoveni. Ea mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să joace acest rol. Iar personajul din film se aseamănă cu ea. 

"Bahar privește viața cu ochi frumoși, cu optimism și dragoste față de oameni, iar în unele scene seamănă cu mine. Să nu fi fost acest rol, poate în viața de zi cu zi, nu eram atât de sinceră, nu eram atât de bună", a menționat actrița, Ezgi Asaroglu.

Actrița spune că a avut și momente dificile în timpul filmărilor. Acestea, însă, au ajutat-o să fie mai puternică.

"Una dintre cele mai dificile scene a fost filmată în munți. Abia ne urcasem în vârful munților, când ne-am confruntat cu o situație complicată. A fost foarte dificil pentru mine", a comentat actrița, Ezgi Asaroglu.

Vedeta a transmis un mesaj în limba română fanilor de la Chișinău.

Astăzi, la ora 17:00, actrița Ezgi Asaroglu se va întâlni cu admiratorii săi la centrul comercial Malldova. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.