Incendiu de proporții în satul Cojușna. O fabrică de polistiren a fost făcută scrum
Embed:
Incendiu de proporții în satul Cojușna. O fabrică de polistiren a fost făcută scrum

Incendiu de proporții în satul Cojușna, din raionul Strășeni. O fabrică de producere a polistirenului a ars aproape în totalitate. Trei echipaje de pompieri au luptat cu flăcările timp de aproape două ore. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit. 

Salvatorii au fost alertați marți după amiază, în jurul orei 17:00. Cel care a observat flăcările a fost paznicul întreprinderii.

"Nu era nimeni acolo. Numai eu eram singurul aici la bază. Toate secțiile de producere erau încuiate, vă spun.", a declarat paznicul. 

Pompierii au avut nevoie de aproximativ 23 de tone de apă pentru a stinge flăcările. În ajutor le-au venit și pompierii voluntari din localitate. Aceștia spun ca incendiul ar fi izbucnit de la unul dintre utilajele din zona de producere.

"Incendiul a fost foarte mare. A fost un nor de fum foarte, foarte înalt."

Clădirea a ars în proporții de 80 la sută. Angajații întreprinderii afirmă că în interior ar fi fost ultilaje scumpe care au fost făcute scrum. Proprietarul fabricii spune că nu și-a calculat, deocamdată, pagubele însă acestea ar fi considerabile.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.