Incendiu puternic la Piața Centrală din Comrat! Primarul Municipiului presupune că focul a fost pus intenționat
Embed:
Incendiu puternic la Piața Centrală din Comrat! Primarul Municipiului presupune că focul a fost pus intenționat

Un incendiu puternic a izbucnit ieri pe teritoriul Pieței Centrale din municipiul Comrat.
La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori, care au lichidat focul și au stabilit că flăcările au afectat trei gherete. În urma incendiului, nicio persoană nu a avut de suferit.


Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, flăcările puternice au distrus o parte din bunurile materiale din trei gherete în care erau comercializate veselă, legume și încălțăminte.

"Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora datorită intervenției angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență arderea nu a obținut răspândire , circumstanțele și cauzele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști."

Primarul Municipiului Comrat presupune că focul a fost pus intenționat.

"Eu cred că nimic nu arde întâmplător, a fost făcut intenționat, mai ales ținând cont de de istoria orașului nostru. În 2015 a fost un incediu la fabrica de mobilă și cu vreo zece ani în urmă tot în piață a fost un incendiu."

Angajații serviciului de pază sunt audiați de poliție. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 50 de situații de risc.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.