Inimi cucerite de Bahar. Mii de moldoveni s-au îmbulzit ca să o vadă pe eroina principală din "Viață Furată"
Embed:
Inimi cucerite de Bahar. Mii de moldoveni s-au îmbulzit ca să o vadă pe eroina principală din "Viață Furată"

Câteva mii de moldoveni s-au îmbulzit, astăzi, într-un centru comercial din Capitală pentru a o cunoaște pe Bahar. Actrița care interpretează rolul principal din serialul "Bahar. Viață Furată", difuzat de Canal 2 a fost atât de emoționată, încât abia de și-a stăpânit lacrimile. 

Ezghi Asaroglu și-a cucerit fanii de la Chișinău chiar din prima secundă a apariției sale pe scena improvizată într-un mall din Capitală.

Frumoasa șatenă a purtat o rochie cu imprimeu floral și bucle lejere.  Actrița a declarat că a rămas surprinsă de cât de tare i-au îndrăgit moldovenii personajul din serial. 

"Mulțumesc foarte mult, să rămâneți tot așa. Văd că frumusețea lor interioară se reflectă pe fețele lor, sunt foarte zâmbitori, pentru asta le mulțumesc foarte mult", a spus actrița Ezghi Asaroglu.

Vedeta a rămas impresionată de Chișinău și de liniștea din oraș.

"Mai întâi de toate vreau să spun că Moldova este o țară foarte calmă și foarte frumoasă care te face să te simți bine. Astăzi am avut puțin timp să mă plimb pe străzi și vreau să spun că este un oraș frumos, plin cu parcuri verzi. Dacă voi avea ocazia o să mă mai întorc aici. O să povestesc și prietenilor mei despre frumusețea țării voastre", a menționat actrița Ezghi Asaroglu.

Deși evenimentul a fost preconizat pentru ora 17, unii dintre admiratori au venit cu mult mai devreme la întâlnire pentru a prinde un loc mai în față.

Unii telespectatori spun că se regăsesc în personajul lui Bahar.

În fiecare seară serialul  "Bahar Viață Furată" adună în fața micilor ecrane între 200 și 300 de mii de moldoveni.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.