Interes major pentru Ezgi Asaroglu în Moldova
Interes major pentru Ezgi Asaroglu în Moldova
Interes major pentru Ezgi Asaroglu în Moldova
Ezgi Asaroglu, actrița îndrăgitului serial al Canal 2 "Viață furată”, a fost primită în Moldova.

Populara actriță, care a fost întâmpinată cu un interes deosebit, s-a întâlnit cu fanii săi și a fost oaspete special la o cină.

Asaroglu, a participat în calitate de invitată specială la o cină organizată de către Ambasadorul Turciei în Republica Moldova, Hulusi Kilic și soția sa Gunay Kilic la ambasadă.

Această cină specială a fost onorată și cu prezența Ministrului Culturii Republicii Moldova, Monica Babuc.

"Ne bucurăm să o vedem pe Ezgi Asaroglu printre noi. Această cină denotă cât de asemănătoare sunt culturile acestor două țări", a spus ambasadorul. 

Asaroglu, care a fost oaspetele celei mai vizionate emisiuni în direct ”Prima oră”, după ce a salutat spectatorii în limba română, a răspuns la întrebări legate de cariera sa.

După programul în direct actrița a participat la o emisie specială organizată cu ocazia vizitei sale, unde a fost primită cu interes de către fanii săi.

La acest eveniment, transmis în direct pe rețele sciale, la care au fost prezenți mii de oameni, Ezgi Asaroglu a răspus la întrebările fanilor adresate de către moderator, iar cei care o iubesc i-au adus flori și cadouri.

După o scurtă excursie prin oraș, în cadrul căreia a vizitat și orașul subteran de vin al Moldovei inclus în cartea recordurilor de Guinness, Ezgi Asaroglu a afirmat că Moldova i-a plăcut foarte mult iar interesul cu care a fost primită a bucurat-o.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.