Interpreta de muzică ușoară și populară, Artistă a Poporului Nina Crulicovschi, la cea de-a 70-a aniversare în studioul Prima Oră
Embed:
Interpreta de muzică ușoară și populară, Artistă a Poporului Nina Crulicovschi, la cea de-a 70-a aniversare în studioul Prima Oră

Una dintre cele mai îndrăgite artiste ale țării noastre, Nina Crulicovschi, împlinește astăzi 70 de ani.
De ziua ei, după o perioadă lungă de absență, interpreta a reapărut pe micile ecrane. În studioul "Prima Oră" de la PRIME, Nina Crulicovschi a dezvăluit că pregătește piese noi și că își dorește să fie invitată mai des la spectacole.

În studioul "Prima Oră" artista a venit plină de viață și susține că se simte încă tânără.

"Împăcată n-am fost niciodată pentru că viața mea a curs nu știu cum altfel decât mi-am închipuit. Vă spun sincer, nu mă simt nici într-un fel la 70 de ani. Am impresia că am sub 30, hotarul cela. "

Interpreta afirmă că activitatea sa artistică se limitează la puținele concerte la care este invitată să evolueze și că își dorește mai multe spectacole.

Mă simt mai însingurată că nu prea avem spectacole, nu evoluez nicăieri și nu înregistrez cântece noi, deși am o mulțime de cântece noi, rămase de la Ion Enache, Dumnezeu să-l odihnească.

Nina Crulicovschi a mărturisit că acum colaborează cu un textier și speră că în curând își va bucura ascultătorii cu piese noi.

"Am acuma o doamnă care mi-a scris o piesă, aștept, Nina Schițco, are câteva, și ea, cărți. Sper că a veni timpul cela să înregistrez. Vreau să-i doresc multă sănătate".

Nina Crulicovschi este "Maestru în Arte", "Artist al Poporului" și laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale. În repertoriul său se regăsesc melodii celebre precum „Sărută-mă”, „Cu numele tău” și „Nu mă chema”.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.